1000 recepten met champignons
6 grote champignons 50 gm gesmolten boter 500 gm verse spinazie 2 eetlepel(s) boter 1 peper 1 zout 1 bosje verse bieslook 1 theelepel(s) bloem 100 ml visfond 50 ml witte wijn 1 schepje koksroom 1 eetlepel(s) verse groen pepers 1/2 geperst teentje kno... bekijk recept »
12 grote champignons citroensap zout olie 1 sjalotje 4 plakjes achterham peper verse peterselie Bereiding: Kook 10 champignons in een beetje water met het citroensap en zout tot ze mooi gaar zijn. Haal de steeltjes eruit en snijd deze fijn. Snij... bekijk recept »
500 g champignons 250 g spliterwten 2 preien 1/2 knolselderij 1,5 l kruidenbouillon (van tabletten) 2 eetl. fijngehakte peterselie 2 eetl. fijngehakte selderij 75 ml slagroom Voorbereiding: Snijd de schoongeborstelde champignons in plakjes. Was de s... bekijk recept »
500 gram in vieren gesneden champignons 4 fijngesneden sjalotten 4 eetlepels gehakte peterselie 1 eetlepel boter 1 eetlepel cognac 2 eetlepels bieslook 2 ontvelde en in blokjes gesneden tomaten 2 uitgeperste teentjes knoflook 2 dl culinesse wat vers... bekijk recept »
2 bakjes champignons 3 fijngesneden sjalotjes 2 eetlepels roomboter 4 eetlepels zelfgemaakte knoflook-kruidenolie 400 gram beetgaar gekookte tagliatelle voor de knoflook-kruidenolie: 3 fijngesneden sjalotjes 10 zeer fijngesneden teentjes knoflook 1 ... bekijk recept »
150 gm verse champignons 1 small ui 2 theelepel(s) boter 1 witte wijn 200 gm kabeljauwfilet 1 citroensap 1 zout en peper 1 knäckebröd Snijd de champignons in plakjes, en stoof ze met de gehakte ui en een scheut witte wijn 10 minuten in de boter. Drup... bekijk recept »
1 ui 3 takjes selderij 1 blikje champignonschijfjes (nettogewicht ±; 100 g) 200 g kabeljauwfilet 1/2 kruidenbouillontablet 1 el margarine 1 el dille (diepvries) zout peper 1 zakje kaassaus 1 ei De vis wordt zachtjes gepocheerd in een kruidenbouillo... bekijk recept »
1 ui 3 takjes selderij 1 blikje champignonschijfjes (nettogewicht ±; 100 g) 200 g kabeljauwfilet 1/2 kruidenbouillontablet 1 el margarine 1 el dille (diepvries) zout peper 1 zakje kaassaus 1 ei De vis wordt zachtjes gepocheerd in een kruidenbouillo... bekijk recept »
6 grote champignons 50 gm gesmolten boter 500 gm verse spinazie 2 eetlepel(s) boter 1 peper 1 zout 1 bosje verse bieslook 1 theelepel(s) bloem 100 ml visfond 50 ml witte wijn 1 schepje koksroom 1 eetlepel(s) verse groen pepers 1/2 geperst teentje kno... bekijk recept »
1 handsinaasappel 200 gm lendebiefstuk, in kleine blokjes 1 zout 1 peper uit de molen 25 gm boter of margarine 150 gm kastanjechampignons, in vieren 2 sjalotjes, gehalveerd 1/2 eetlepel(s) provençaalse kruiden 1 takje tijm 2 gedroogde tomaten in olie... bekijk recept »