1000 recepten met doperwten
1 aardappel (in kleine blokjes) 2 worteltjes ((of bospeentjes), in dunne plakjes) 1 tomaat (fijngesneden) 1 tuinkruidenbouillontablet 150 g pasta (schelpjes) 1 ciabatta ((brood), in plakjes) 225 g doperwten (... bekijk recept »
400 g koolvisfilet (diepvries) 800 g aardappels 6 eetlepels vloeibare margarine ½ potje viskruiden (a 50 g, diepvries) 1 bos bospeen 250 g doperwtjes (diepvries)1. Vis in magnetron in ca. 7 min. ontdooien. Oven voorverwa... bekijk recept »
1 sjalot 1 teen knoflook 1 el olijfolie 300 g doperwten 100 ml prosecco 500 ml groentebouillon 1 bosje bosui zout en peperSnipper de sjalot en snijd de knoflook fijn. Verhit in een (saus)pan de olie. Fruit de sjalot met de knoflook 1 min. Bak de do... bekijk recept »
olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 stengel bleekselderij, in kleine stukjes 2 tenen knoflook, geperst 300 g risottorijst 200 ml witte wijn 750 ml hete groentebouillon 150 g doperwten 450 g gekookte asperges, gehalveerd 2 el gehakte munt 70 g ger... bekijk recept »
400 g heilbotfilet olijfolie om in te bakken 2 tl komijn 100 ml water 100 ml kookroom 1 visbouillonblokje 1 bosje bladpeterselie 1 citroen 4 zoete puntpaprika's 50 g geraspte Parmezaanse kaas 300&... bekijk recept »
225 g basmatirijst (pak ` 400 g) 2 eetlepels yoghurt (mager) 100 g bloemkool 75 g sperziebonen 1 rode paprika 1 tomaat 2 rode pepers 75 g champignons 1 grote ui 3 teentjes knoflook 1 stuk verse gemberwortel (ca. 3 c... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 2 el olijfolie 1 pot krachtbouillon kip (350 ml) 200 g doperwten (diepvries) 6 sneetjes Veneziaans bruinbrood 6 plakjes Parmaham ½ zakje verse Italiaanse kruidenmix1. Knoflook pellen. In hoge pan 1 el olie ve... bekijk recept »
1 courgette 225 g doperwten (diepvries) zout 1 bosuitje ½ pakje witte kaasblokjes (a 200 g) 2 takjes munt 1 eetlepel citroensap 4 eetlepels olijfolie (extra vierge) versgemalen peper1. Courgette wassen en in blokjes snijden.... bekijk recept »
3 groentebouillontabletten 2 el vloeibare margarine 1 ui gesnipperd 3 stengels bleekselderij in kleine blokjes 300 g risottorijst 100 ml witte wijn droog 450 g doperwten extra fijn 4 el munt fijngehakt 1 handje Parmezaanse kaasBreng 1½ liter water aa... bekijk recept »
400 g gehakt 2 beschuiten 1 ei losgeklopt peper en zout 3 el olijfolie extra vierge 400 g doperwten 400 ml bechamelsaus 250 g verse groene linguine of tagliatelle 1 krop ijsbergsla 10 zwarte olijven ontpit en in plakjes 2 el ketchupVerkruimel de bes... bekijk recept »