1000 recepten met doperwten
150 g volkoren penne rigate 200 g chorizoworst 1 ui 300 g doperwten 1 pot sugo verdure 50 g geraspte belegen kaas1. Kook in pan met ruim kokend water penne in 6 a 8 minuten beetgaar. Snijd chorizo in kleine stukjes. Bak zachtjes in wok chor... bekijk recept »
300 g farfalle (strikjespasta) 1 ui 1 appel 1 blik doperwtjes extra fijn (400 g) 1 blik maïskorrels (300 g) 2 potten haring in tomaten-madeirasaus (a 310 g) 1 zak gemengde sla extra (200 g)1. Pasta koken volgens g... bekijk recept »
300 g pandanrijst 1 zakje kerriepasta Tikka Masala (80 g) 8 eetlepels volle yoghurt 2 eetlepels zonnebloemolie 1 zak Thaise groentemix (400 g) 1 blikje doperwten (400 g) 2 bakjes roze garnalen (a 125 g) ½ pot ma... bekijk recept »
1 blik doperwten ((800 g), uitgelekt) 3 eieren (gesplitst) 1 theelepel gedroogde oregano 125 g verse roomkaas met kruiden 300 g snelkook zilvervliesrijst 1 eetlepel olie 1 ui (gesnipperd) 250 g champignons (in plakje... bekijk recept »
4 aardappels 1 bosje peterselie 1 teentje knoflook 6 el olijfolie extra vierge 400 g zalmfilet 800 g diepvriesdoperwten 1 citroen 50 g Parmezaanse kaas ZalmVerwarm de oven voor op 180 °C.Schil en snijd de aar... bekijk recept »
2 el wokolie (Conimex) 1 uigesnipperd 1 teentje knoflookgesnipperd 1 el sambal oelek 750 g kruimig kokende aardappelen (Malta)geschild en in blokjes 6 Roma-tomatenin stukjes 1 l tuinkruidenbouillon (van tabletten) 250 g doperwten (diepvries) 1 blik ... bekijk recept »
- 100 gr bloem - 120 gr boter - 150 gr zalmsnippers (vers) - 3 dl visfond - 100 gr diepvries of verse doperwten - peper en zout - bloem - ei - paneermeel - 60 gr gelatine Maak een roux van bloem en boter en voeg de visfond toe en gaar de salpicon. Vo... bekijk recept »
500 g doperwten(diepvries) - 20 g margarine of boter - zout - peterselie Bereidingswijze 1. Kook in een steelpan in weinig kokend water met zoutde doperwten beetgaar.(rustig kokengaadepunt- vliesje moet voldoende soepel zijnzo 6-8 min.) 2. Giet de do... bekijk recept »
1 sjalotje, 150 gram champignons, 15 gram boter, 1 flesje maggi basis voor champignonsoep, 100 gram fijne doperwtjes ( diepvries ), 2 eetlepels creme fraiche, 1 zakje maggi soepenbinder, 1 eetlepel fijngesneden bieslook. Voorgerecht voor 6-8 personen... bekijk recept »
10 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) circa 1 l bouillon van groentetablet of kruidenzakje 1 el ongezouten boter 1 ui fijngesneden zout en peper 225 gram kastanjechampignons in plakjes 300 g arboriorijst 8 dl chardonnay wijn 150 g gedo... bekijk recept »