261 recepten met eekhoorntjesbrood
15 g gedroogde paddestoelen 1/2 dl olijfolie 750 g lamsschouderontbeendin grote stukken 5 sjalotjesgehalveerd 20 g boter 250 g eekhoorntjesbrood of kastanjechampignonsin grove stukken 500 g vastkokende aardappelenin parten 1 laurierblaadje 1 flinke t... bekijk recept »
250 gram eekhoorntjesbrood 250 gram parijse champignons 2 sjalotten 1 kipbouillionblokje 6 porties kiri kaasjes 1 toef kervel 2 soeplepels olijfolie peper en zout 1 liter water1. Snipper de sjalotten en snij de champignons in schijfjes, stoof de ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg hindenragout 4 dl wildfond (bokaal) 2 wortels 2 takken selder 1 sjalot 1 eetl. perensiroop 3 eetl. boter peper en zout Voor de marinade: 7 dl rode wijn 1 grote wortel 1 dikke ui 1 teentje knoflook --kruiden: 2 blaad... bekijk recept »
50 gr. Gedroogd eekhoorntjesbrood (Porcini) Albert Hein 1 sjalot Een scheut olijfolie 250 gr. Risottorijst 50 ml. Witte wijn (droog) 1 liter bouillon van 2 tabletten bospaddenstoelenbouillon Albert Hein... bekijk recept »
3 stuks eendenborstfilet -2 tenen knoflookgepelde -0.5 glas waterwarm -KruidenProvencaalse -Zout -Peper Bereidingswijze Verwijder met een scherp mes alle vet van een van de eendenborsten. Bestrooi de borsten met zoutpeper en Provencaalse kruiden... bekijk recept »
200 gram Risotto-rijst 1 kleine ui in ringen 150 gram eekhoorntjesbrood (Funghi Porcini) 50 gram boter 1 liter kippenbouillon 30 gram geraspte parmesaanse kaas Paddestoelen schoonmaken en in plakjes snijden. Breng de bouillon zachtjes aan de kook. On... bekijk recept »
300 gram risotto 250 gram eekhoorntjesbrood 1 stuk(s) sjalotje 1 beker(s) witte wijn 1 liter wildbouillon (wildfond gemengd met water) 1 pakje(s) saffraan 100 gram overjarige Beemster kaas 1 pakje(s) kookroom (ongezoet) 1 potje(s) truffeltapenade 2 s... bekijk recept »
15 gr gedroogde porcini (of eekhoorntjesbrood)1 a 2 sjalotjes2 knoflookteentjes250 gr kastanjechampignonsca. 0,5 liter groentenbouillon2 eetl. olijfolie150 gr risotto rijst1 eetl. verse tijm2 eetl. verse peterseliezoutversgemalen peper50 gr versgeras... bekijk recept »
Scheut olijfolie 200 gram Arborio rijst 1 dl droge witte wijn 800 ml groentebouillonvan een blokjeliefst van porcini (eekhoorntjesbrood) 150 gram gemengde paddestoelen (o.a. kastanjechampignons) 10 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 20 jumbo ... bekijk recept »
250 gram eekhoorntjesbrood, cantharellen, oesterzwammen of een ander paddenstoelensoort dat ook rauw kan worden gegeten 5 sjalotten Platte peterselie Takje tijm Takje rozemarijn Pakje (Soya-) room 2 eetlepels noten- of olijfolie 2 theelepels poeder v... bekijk recept »