261 recepten met eekhoorntjesbrood
voor 4 personen: 60 g trompettes de mort (hoorn des overvloeds) 250 g cantharellen 250 g eekhoorntjesbrood 1 bosje peterselie 2 teentjes look 2 eetlepels olijfolie 25 g boter 4 jeneverbessen 2 mespunten zeer grof gemalen peperkorrels 12 ribstukjes va... bekijk recept »
Voor zes personen 1 kg ontbeende everzwijnschouder 2 uien 3 sjalotten 2 teentjes knoflook 1 eetlepel bloem 1 theelepel speculaaskruiden 1 eetlepel bouillonpoeder 70 g boter 1 liter côtes du rhône 500 g eekhoorntjesbrood 300 g cantharellen 300 g kasta... bekijk recept »
Voor 4 personen: Twee dubbele kipfilets 250 gram champignons 200 gram cantharellen of eekhoorntjesbrood 3 dl kippenbouillon 3 dl room 2 dl Noilly Prat roomboter twee eetlepels gehakte peterselie een teen knoflook fijngehakt verse peper en zout cayenn... bekijk recept »
3 eendenborstfilets - 2 tenen gepelde knoflook - 1/2 glas warm water - Provencaalse kruiden - zout en peper Bereidingswijze Verwijder met een scherp mes alle vet van een van de eendenborsten. Bestrooi de borsten met zoutpeper en Provencaalse kruiden... bekijk recept »
1.2 kg. lamsribstuk -3 el. olijfolie -1 el. boter -3 dl. lamsfond -40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogdgeweekt -2 el. cr-eme fraiche -1 el. ro-om -100 gr. courgette -50 gr. bleekselderij -50 gr. paprikarode -50 gr. wortel -25 gr. olijfzwartezo... bekijk recept »
Ingredienten 1.2 kilogram Lamsribstukken 3 eetlepels Olijfolie 1 eetlepel Boter 3 deciliter Lamsfond 40 gram Eekhoorntjesbroodgedroogdgeweekt 2 eetlepels Creme fraiche 1 eetlepel Room 100 gram Courgettes 50 gram Bleekselderij 50 gram Paprika... bekijk recept »
25 gram gedroogd eekhoorntjesbrood 2 el olijfolie 15 gram boter 2 preienin dunne ringen gesneden 2 sjalotjesfijngehakt 1 teentje knoflookfijngehakt 225 gram verse (wilde) paddestoelen ca. 1,25 ltr runderbouillon 1/2 tl gedroogde tijm 1,5 dl slagroom ... bekijk recept »
2 el gedroogd eekhoorntjesbrood - 15 cl heet water - 500 gr mager rundsgehakt (tartaar) - 2 teentjes knoflookfijngehakt - 4 el fijngehakte peterselie - 3 el fijngesnipperde basilicum (de blaadjes op elkaar leggenoprollen zoals een sigaar en in fijne ... bekijk recept »
50 gr. blanke amandelen 300 gr. couscous 75 gr. rozijnen 400 gr. pompoenvruchtvleesin blokjes 2 el olie 1 teentje knoflook rozemarijn 2 dl. groentebouillon 250 gr. eekhoorntjesbrood 200 gr. bundelzwammen 1 el tahinpasta (sesampastapot) 8 (Romeinse) s... bekijk recept »
2 patrijzenongeveer 450 gram per stuk 150 gram sjalotten 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels elk met fijngehakte wortelspreiselderie 2 eetlepels eekhoorntjesbroodfijngehakt 1 eetlepel tomatenpuree 250 ml kippenbouillon 200 ml rode wijn 3 takjes tijm zo... bekijk recept »