261 recepten met eekhoorntjesbrood
3 gedroogde paddenstoelen (eekhoorntjesbrood) 40 cl Solo Vloeibaar 50 g pancetta (Italiaans ontbijtspek) in dunne reepjes 250 g gedopte doperwten (vers of diepvries) 750 ml water 1.5 Knorr Bouillonketeltje Kip peper 3 gesnipperde sjalotten 2 bosj... bekijk recept »
700 gr paddenstoelen in plakjes 2 rode uien fijngehakt 2 teen knoflook fijn gehakt 1 klontje boter 1 scheutje olijfolie 1 volle el verse tijm fijngehakt allen de blaadjes 1 liter groentebouillon van blokken 120 gr slagroom of roomkaas 2 el geha... bekijk recept »
30 gr gedroogde funghi porcini (eekhoorntjesbrood) 1 el olijfolie 30 gr solo, bakken en braden 4 kalfsoester (elk 150 gr) bloem 150 ml marsala peper&zout (pezo)1. Spoel de paddenstoelen (funghi) goed af met heet water. Laat ze 25 minuten weken in h... bekijk recept »
1 kip (1,5 kg) 2 el Solo Vloeibaar 2 uien 3 teentjes knoflook 1 wortel 1 laurierblad 120 g gedroogd eekhoorntjesbrood 50 cl bier 2 el Amora Zachte Mosterd 4 el crème fraîche 1 el bloem 2 el fijngehakte peterselie 1. Snijd de kip in stukken. ... bekijk recept »
150 g eekhoorntjesbrood 350 g grote champignons 4 eetlepels olijfolie, extra vergine 1 à 2 eetlepels balsamico azijn 1 theelepel honing 1 eetlepels groene pesto 1 halve rode ui zwarte peper 2 eetlepels pijnboompitten 1 bosje bieslook1. Borstel d... bekijk recept »
200gr risottorijst. 450gr paddestoelen. 200gr sjalotten. 1 teentje knoflook. 2 dl droge witte wijn. 8 dl groentebouillon. 2 eetlepels olijfolie. 75 gr parmezaan of grana padano. 50 gr boter. 50gr ijskoude boter in vlokjes. 1 takje tijm. 12 blaadjes s... bekijk recept »
4-6 plakjes diepvries bladerdeeg1 sjalotje175gr grotchampignons,1teentje knoflook2el boter of margarine1flesje maggie basis voor champignoncremesoep1takje tijm,0,5dl sherry en eierdooier. Bereidingswijze Verwarm de oven op 200graden. Ontdooi het blad... bekijk recept »
2 flinke eendenborsten 8 artisjokken 4 eekhoorntjesbrood paddestoelen 120 ml walnotenolie pijnboompitten peterselie kervel laurierblaadje witte peperkorrels grof zeezout VOOR DE VINAIGRETTE: 100 ml olijfolie 25 ml wijnazijn 50 ml truffelnat peper en ... bekijk recept »
Voor 2 potten a 500 gram: 1,5 kilo zeer verse paddestoelen bijvoorbeeld een mengsel van porcinieekhoorntjesbroodhoningzwamcantharellenshii-takes en kastanjechampignons 1 liter witte wijnazijn 5 dl water 20 zwarte peperkorrels 10 laurierblaades ... bekijk recept »
2,4 kg verse champignons 20 gr gedroogd eekhoorntjesbrood (boleten of funghi porcini) 2 theel zout 3 L groentebouillon (van 2 tabletten) 2 laurierbladeren,br> 8 pimentbolletjes 2 takjes tijm 12 peperbolletjes 0,8 dl medium sherry Hulpmiddelen Bereid... bekijk recept »