Recepten met knoflook

1000 recepten met knoflook

Knoflook

Knoflook De knoflook is een echte smaakmaker en beroemd en berucht tegelijk vanwege zijn doordringende aroma. Knoflook is familie van de uien en rijk aan vluchtige aromastoffen. Al in de oudheid werd koflook gegeten, vooral in de landen rond de Middellandse Zee en in Azië. Rauwe knoflook smaakt scherp. Door knoflook te verhitten wordt de smaak aromatischer en zoeter. Een knoflookbol kan tot 20 teentjes knoflook bevatten. Knoflookbollen worden in hun geheel gedroogd. Gebruik ongeveer 1-4 teentjes knoflook per recept voor 4 personen. Knoflook pellen en daarna snipperen, pletten of uitpersen met een knoflookpers. Verwijder het groengele hart bij oudere knoflook. + lees meer

Franse Uiensoep

15 gram boter2 eetlepels olijfolie4 grote gesnipperde uien4 teentjes gehakte knoflook1 theelepel suiker1/2 theelepel gedroogde tijm2 eetlepels bloem1,2 dl droge witte wijn -- 2 liter rundvleesbouillon van tablet2 eetlepels brandy8 sneetjes geroosterd... bekijk recept »

Franse Uiensoep

15 gram boter2 eetlepels olijfolie4 grote gesnipperde uien4 teentjes gehakte knoflook1 theelepel suiker1/2 theelepel gedroogde tijm2 eetlepels bloem1,2 dl droge witte wijn -- 2 liter rundvleesbouillon van tablet2 eetlepels brandy8 sneetjes geroosterd... bekijk recept »

Franse Uiensoep

15 gram boter2 eetlepels olijfolie4 grote gesnipperde uien4 teentjes gehakte knoflook1 theelepel suiker1/2 theelepel gedroogde tijm2 eetlepels bloem1,2 dl droge witte wijn -- 2 liter rundvleesbouillon van tablet2 eetlepels brandy8 sneetjes geroosterd... bekijk recept »

Franse Uiensoep

15 gram boter2 eetlepels olijfolie4 grote gesnipperde uien4 teentjes gehakte knoflook1 theelepel suiker1/2 theelepel gedroogde tijm2 eetlepels bloem1,2 dl droge witte wijn -- 2 liter rundvleesbouillon van tablet2 eetlepels brandy8 sneetjes geroosterd... bekijk recept »

Franse Uiensoep

15 gram boter2 eetlepels olijfolie4 grote gesnipperde uien4 teentjes gehakte knoflook1 theelepel suiker1/2 theelepel gedroogde tijm2 eetlepels bloem1,2 dl droge witte wijn -- 2 liter rundvleesbouillon van tablet2 eetlepels brandy8 sneetjes geroosterd... bekijk recept »

Franse Uiensoep

15 gram boter2 eetlepels olijfolie4 grote gesnipperde uien4 teentjes gehakte knoflook1 theelepel suiker1/2 theelepel gedroogde tijm2 eetlepels bloem1,2 dl droge witte wijn -- 2 liter rundvleesbouillon van tablet2 eetlepels brandy8 sneetjes geroosterd... bekijk recept »

Franse Uiensoep

15 gram boter2 eetlepels olijfolie4 grote gesnipperde uien4 teentjes gehakte knoflook1 theelepel suiker1/2 theelepel gedroogde tijm2 eetlepels bloem1,2 dl droge witte wijn -- 2 liter rundvleesbouillon van tablet2 eetlepels brandy8 sneetjes geroosterd... bekijk recept »

Franse Uiensoep

15 gram boter2 eetlepels olijfolie4 grote gesnipperde uien4 teentjes gehakte knoflook1 theelepel suiker1/2 theelepel gedroogde tijm2 eetlepels bloem1,2 dl droge witte wijn -- 2 liter rundvleesbouillon van tablet2 eetlepels brandy8 sneetjes geroosterd... bekijk recept »

Franse Uiensoep

15 gram boter2 eetlepels olijfolie4 grote gesnipperde uien4 teentjes gehakte knoflook1 theelepel suiker1/2 theelepel gedroogde tijm2 eetlepels bloem1,2 dl droge witte wijn -- 2 liter rundvleesbouillon van tablet2 eetlepels brandy8 sneetjes geroosterd... bekijk recept »

Franse Uiensoep

15 gram boter2 eetlepels olijfolie4 grote gesnipperde uien4 teentjes gehakte knoflook1 theelepel suiker1/2 theelepel gedroogde tijm2 eetlepels bloem1,2 dl droge witte wijn -- 2 liter rundvleesbouillon van tablet2 eetlepels brandy8 sneetjes geroosterd... bekijk recept »

Pagina 82 van 100