797 recepten met knolselderij
1,5 kg lamsbout 500 g knolselderij 1 pakje rozemarijn 4 teentjes knoflook 500 g pompoen 0,5 l light room 2 eetlepels boter 50 g geraspte kaas nootmuskaat peper zout1. Kruid de lamsbout met peper en zout. Maak met een mes een gaatje in de bout dat je... bekijk recept »
1 knolselderij 8 el olijfolie 40 g platte peterselie 8 sjalotten 2 courgette (kleine) 2 kipfilet 4 tl kerrie 8 sneetjes glutevrije meerzadenbroden 6 el mayonaise 2 tl sambal oelek1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de knol... bekijk recept »
½ knolselderij 500 g kruimige aardappelen 100 ml melk 50 g boter ½ tl gemalen nootmuskaat 2 eendenborstfilets 2 el honing ½ tl gemalen kaneel 2 perssinaasappels (schoongeboend)1. Verwarm de oven voor op 175 ºC. Sch... bekijk recept »
1 knolselderij (ca. 600 g) 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (fijngesneden) 1 l kippenbouillon (zie basisrecept elders op deze site) 1 pakje bakbacon ((100 g), in brede repen) ½... bekijk recept »
½ pompoen ½ knolselderij 150 g sjalotten 3 takjes rozemarijn 3 el olijfolie 100 g spinazie 30 g Parmezaanse kaas 1 el balsamic pearls1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de zaden en draderige binnenkant van de pompoen.... bekijk recept »
800 g kruimige aardappelen 1 laurierblaadje 400 g knolselderij 200 g Zeeuws spek 2 el zonnebloemolie 2 tl karwijzaad 500 g kruidenzuurkool 200 ml halfvolle melk1. Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook met water, zout en... bekijk recept »
2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 knolselderij (in blokjes en groen bewaard) 1 1/2 liter kippenbouillon (van tablet) 2 kipfilets (ca. 350 g) 150 ml slagroom 8 sneetjes (casino)brood (bruin) 100 g smeerkaas no... bekijk recept »
1 zakje gewelde pruimen (250 g) 1 dl armagnac (slijter) 2 eendenborstfilets (a 250 g) (versgemalen) zwarte peper ½ eetlepel olijfolie 250 g magere spekreepjes 1 pot gevogeltefond (380 ml) 2 takjes tijm 1 eetle... bekijk recept »
4 el olijfolie 2 uien, in ringen 1 stengel bleekselderij, in stukken 1 knolselderij, in stukken 4 Cox appels, klokhuis verwijderd, in vieren paar takjes tijm, blaadjes 2 liter groente- of kippenbouillon 200 ml crème fraîche wat salieblaadj... bekijk recept »
2 uien (gesnipperd) 2 el olie 1 schaal rundergehakt (300 g) 1 laurierblaadje (zakje 4 g) 1/2 zakje juspoeder (naturel (a 29 g)) 1 zakje gekookte rodekool (met appel (500 g)) 2 zakken knolselderij (aardappelpu... bekijk recept »