797 recepten met knolselderij
3 runderschenkels 3½ liter kraanwater 2 uien 1 prei 4 stengels bleekselderij 400 g knolselderij 1 el tomatenpuree 3 tenen knoflook 40 g bladselderij 8 cm verse gember 1 el peperkorrels 1½ tl zout 4 kruidnagels 2 la... bekijk recept »
100 g zout 1 mespuntje peper 2 takjes tijm 0,5 takje rozemarijn 1 takje salie 1 teen knoflook 5 dl olie 1 kleine knolselderij 1 pot met deksel 1 keukenmachine 1 diepe braadpan of wok met dikke bodem of frituurpan 1 scherpe kaasschaaf of ma... bekijk recept »
330 ml Westmalle dubbel 4 el olie 500 g runderriblappen 3 el bloem 125 g gerookte spekreepjes (duopak 250 g) 2 uien 1 kleine knolselderij 1 tl gemalen kruidnagel 500 g aardappelpuree (koelvers) 1 snufje zout 1 snufje peper1. Verhit in een r... bekijk recept »
1 kleine knolselderij (geschild) 25 g boter 1 citroen (geperst) 1 eetlepel appelstroop 1/2 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 g) 2 x 2 stukken zeewolffilet (a 125 g) 8 plakjes parmaham 2 eetlepels olijfolie 1 vanill... bekijk recept »
300 g knolselderij (geschild) 300 g pompoen (geschild) 2 dunne preien 100 g katenspek 200 ml geslagen room 200 ml volle melk 100 g Grana Padanosnippers1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep met een lepel de pitten uit de pompo... bekijk recept »
2 uien (gesnipperd) 4 eetlepels zonnebloemolie ½ knolselderij (in blokjes) 200 ml kookroom (light) 750 ml kippenbouillon (van tablet) 200 g paddestoelenmelange (in reepjes) 25 g verse selderij (fijngekni... bekijk recept »
300 g kipfilet 1 citroen (schoongeboend) 3 el olijfolie 2 tl komijnzaad 1 el honing ½ knolselderij 1 bak gekookte bieten ((500 g), geschild) 1 bakje koriander ((15 g), grof gesneden)1. Snijd de kip in stukjes en doe ... bekijk recept »
½ knolselderij 2 aardappelen (vastkokend) 4 el olijfolie 1 el gedroogde tijm 1 el zeezout (grof)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de knolselderij en de aardappelen en snijd ze in lange, dunne frites van max. 1 cm dik. Ve... bekijk recept »
350 g geschoonde spruitjes 250 g champignons (bakje 250 g) 1 winterpeen 400 g knolselderij 400 g bloemkool 400 g kaasfondue ((Emmi)) 180 g taleggio (kaas) 3 takjes verse tijm ½ teen knoflook 1 ciabatta (vers... bekijk recept »
- 4 stevige worstjes met eekhoorntjesbrood - ¼ knolselderij - 1 peen - 1 ui - 250 g puylinzen - 8 dl water - 1 takje tijm - 1 laurierblad - peterselie - lekker brood, gegrild - tomaat (doormidden gesneden en even gegrild in de oven) Wil je meer weten... bekijk recept »