797 recepten met knolselderij
½ brood (boule beurre) 100 g Parmezaanse kaas (in stukken) 1 pot 3 verse kruiden (voor bij vis (dille en basilicum en peterselie versafdeling)*) 1 knolselderij (geschild) 500 g winterpeen 3 rode uien (in partje... bekijk recept »
50 g knolselderij 50 g wortel 50 g courgette 125 ml slagroom 2 blaadjes gelatine 75 ml visbouillon (van tablet) 360 g gerookte zalm 125 g gerookte forelfilet 3 el olijfolie 10 scharrelkwarteleieren 20 g dille 1 snufje zout 1 snufje peper ... bekijk recept »
2 grote aardappels (vastkokend, geschild) 2 winterwortels (geschrapt) 1 kleine knolselderij (geschild) ½ koolraap (geschild) 1 teen knoflook 1 schaaltje verse peterselie (plat (20 g)) 50 g walnoten (gepe... bekijk recept »
2 el boter 4 hazenbouten 2 el bloem 2 uien 6 teentjes knoflook 1 wortel 0.5 knolselderij 5 jeneverbessen 6 blaadjes laurier 2 kruidnagels 50 ml sherry-azijn 500 ml wildfond 500 ml rode wijn Hazenstoof Verhit boter in een pan. Bloem de hazenbout... bekijk recept »
1 knolselderij 3 tl gemalen koriander (ketoembar) ½ tl zout 6 el olijfolie 3 cm verse gember 600 g geschilde bospenen (bak 600 g)1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. 2. Schil de knolselderij en sn... bekijk recept »
½ knolselderij (geschild) 750 g winterpeen (geschild) 4 el olijfolie 1 el grof zeezout (pot 500 g) 2 el hazelnoten (bakje 95 g) 4 el mayonaise 2 el crème fraîche 1 tl zwarte peperkorrels1. Verwarm de oven voor o... bekijk recept »
1 knolselderij (800-900 g) 2 el mascarpone (zachte roomkaas) 50 g oude kaas (geraspt) 2 el olijfolie met truffelaroma1. Snijd de knolselderij in dikke plakken. Schil de plakken, snijd ze in stukjes en was ze. Kook de stukjes knol... bekijk recept »
1 rol bladerdeeg (koelvers) 125 g crème fraîche 1 kleine knolselderij 3 stronken witlof 150 g gorgonzola 2 handperen 50 g walnoten1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit over een bakplaat. Verdeel ... bekijk recept »
25 g roomboter 700 g gesneden rodekool (koelvers, zak 50 g) 2 kaneelstokjes 360 g appelcompote (pot) 0,5 knolselderij 500 g aardappelpuree (koelvers) 100 g walnoten 1 verse runderrookworst (270 g) 1 snufje zout 1 snufje peper 1 pureestamper... bekijk recept »
250 g knolselderij (geschild en in blokjes) 250 g kruimige aardappelen (geschild en in blokjes) 1 ei (losgeklopt) 50 g zelfrijzend bakmeel (gezeefd) 50 g roomboter1. Kook in weinig water met zout in 15 min. de knolselderij... bekijk recept »