797 recepten met knolselderij
Voor 2 personen: 100 gram wortel stukje knolselderij stukje prei 100 gram geschaafde witte kool 10 gram margarine peper, zout 1/2 dl bouillon 2 moten visMaak de groente schoon. Snijd de wortel en knolselderij in luciferdunne reepjes (julienne) en de ... bekijk recept »
2 uien2 rode Spaanse pepers500 g spliterwten40 g boter2 tl kerriepoeder2 l groentebouillon2 laurierblaadjes1 tl tijm1 knolselderij1 rode paprika1 bosje bladselderij250 g prei2 tl sambal badjakzout(versgemalen) peper Verhit de boter in een pan en bak ... bekijk recept »
4 rolmopsen uit pot 400 g knolselderij, in juliennereepjes ½ citroen, geperst 1 eetlepel mayonaise 2-3 eetlepels yoghurt 2 theelepels kerriepoeder 1 eetlepel gembersiroop 3 eetlepels bieslook, in stukjes van 1 cm 1 kleine krop eikenbladslaBesprenkel ... bekijk recept »
500 gr gesneden boerenkool 1 knolselderij 1 dl slagroom 50 gr boter peper en zout rookworst (zonder zetmeel en/of andere niet toegestane ingredienten) of (runder)braadworstvraag de slager naar de ingredienten! Maak de knolselderij schoon en snijd dez... bekijk recept »
Knolselderijzoutpeper boterbloem(4 eetl) 6 dl melk 300 gr milde gorgonzola gekookte aardappel schijfjes(700g) Kook de knolselderij in ruim kokend water met zout in 10 minuten gaar en laat deze daarna uitlekken. In steelpan 4 eetlepels boter smelten e... bekijk recept »
300 g knolselderij sap van 1/2 citroen zout peper 500 g gemengde paddestoelen 2 el olijfolie 800 g zalmfilet in 4 stukken 3 eidooiers 5 el droge witte wijn 1 el dragonazijn 1 tl fijne mosterd Knolselderij in ruim kokend water met citroensap in ca. 30... bekijk recept »
1 1/2 liter sterke geurige ontvette bouillon met een kalfsknietje en soepgroenten - 1 plak knolselderij - 1 bos selderij Bereidingswijze Snijd de knolselderij in mooiedunne lucifertjes en hak het groen van de bos selderij zeer fijn. Voeg dit toe aan ... bekijk recept »
L kropsla 100 g veldsla 1 kleine knolselderij 2 wortelen l appel (enigszins zuur) sap van l citroen 3 el olijfolie 1 klein potje gevulde olijven Voor de dressing: 2 hardgekookte eieren l kopje creme fraiche l el mosterd 3 el dragonazijn zoutversgemal... bekijk recept »
250 g knolselderijgeschild en in stukjes 1 el bouillonpoeder 1/2 tl kaneel 2 tl kardemom Bereidingswijze Breng de knolselderij met 300 ml water aan de kook. voeg de bouillonpoederkaneel en kardemom toe. Laat de soep ruim 20 min. koken. Pureer de soep... bekijk recept »
1 knolselderij 500 g kruimige aardappels >li> 100 g Serranoham 1 theelepel olie 50 ml kippenbouillon (van tablet) 1/2 kuipje verse zuivelspread light (a 150 g) 1 eetlepel dijonnaise 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)fijngeknipt Plakken ham ha... bekijk recept »