860 recepten met oesterzwammen
Nodig: 500 gram oesterzwammen - 30 gram boter of margarine - zout - peper - vleugje tijm en/of oregano. Voorbereiding Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes. Verhit de boter en bak de oesterzwammen enkele minuten op hoog vuur onder regel... bekijk recept »
2 sjalotjes,3 bosuitjes,2 bakjes oesterzwammen(a 150g),4 el olijfolie,1 pak risottorijst,2 dl witte wijn,2 groentebouillontabletten,1 zakje panklare sperciebonen(250g),75g oude kaas(stukje). Hulpmiddelen Keukenpapier,grillpan. HulpmiddelenKeukenpapi... bekijk recept »
300 gram oesterzwammen 1 tomaat 75 gram geitenkaas 1 rijpe avocado 1/2 eetlepel citroensap 1 eetlepel fijngehakte bieslook zout peper 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels (balsamico)azijn 3 pitabroodjes- Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snij deze i... bekijk recept »
1 krop radicchio 4 worteltije 2 bosuitjes 4 zoetzure augurkjes 250 gr oesterzwammen 200 gr feta 3 el olijfolie 2 el medium dry sherry 1 el honing 2 tl pittige mosterd 1 tl Italiaanse kruiden peper en zout 11 gr spekreepjes Bereidingswijze Maak de rad... bekijk recept »
2 plakjes ontbijtspek - 4 cherrytomaatjes - 50 gr notenpate - 4 grote oesterzwammenbakje a 150 gr 1 eetl olie - zout - witte peper uit de molen - 4 blaadjes basillicum Bereidingswijze In droge koekenpan plakjes spek in ca. 2-3 min. bruin en krokant b... bekijk recept »
150 gram oesterzwammen25 gram boter2,5 eetlepel bloem2 bouillonblokjes(kip)1 dl droge witte wijnpeper en zout2 eieren en 1/8 liter slagroom. Voorbereiding De oesterzwammen schoonvegen met keuken papier en klein snijden de kleine zwammen zo laten. Ber... bekijk recept »
1 krop radicchio 4 worteltjes 2 bosuitjes 4 zoetzure augurkjes 250 gr oesterzwammen 200 gr feta 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels medium dry sherry 1 eetlepel honing 2 theelepels pittige mosterd 1 theelepel Italiaanse kruiden peperzout 100 gr spekree... bekijk recept »
1 liter Wildbouillon (rund mag ook) Zuurkool (200 gram) 6 Oesterzwammen 3 eetlepels Madeira Hulpmiddelen Zeef Soepborden Hulpmiddelen - Zeef Soepborden Voorbereiding Neem bij voorkeur een heldere bouillon. Verwarm de borden voor. Bereidingswi... bekijk recept »
150 gr. oesterzwammen 150 gr. peultjes 1 sjalotje 4 eetl. roomboter 1 pak risottorijst (400 gr.) 1? dl droge witte wijn 2 kippenbouillontabletten 6 eetl. geraspte parmezaanse kaas Verhit de helft van de boter in een pan en fruit het sjalotje glazig. ... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 2 courgettes 5 ? eetl olijfolie 2 bakjes oesterzwammen a 150 gr 1 blikje artisjokharten 400 gr 1 eetl zongedroogde tomatentapenade 300 risottorijst 1 dl witte wijn 1 groentebouillontablet 150 gr Tete de moine(kaas) peper keuke... bekijk recept »