860 recepten met oesterzwammen
150 Gr. gemengde sla 1 Bakje (ongeveer250gr.) oesterzwammen 1 Eetl.(witte wijn) azijn 1/2 Eetl. citroensap 1 Theel. boullionpoeder Zout Peper 1 Theel. mosterd 3 Eetl. (noten)olie Roer in een pannetje de azijn, citroensap, mosterd, boullionpoeder, zou... bekijk recept »
2 uien 2 bakjes oesterzwammen (a 150 g) 3 eetlepels olijfolie 1 zakje bechamelsaus (pak a 2 x 50 g) 500 ml melk 150 g blauwaderkaas (bijv. Castello Blue) 1 pak lasagnevellen (250 g) 1 zakje gemalen belegen kaas (150 g) Lasagne in midden van ov... bekijk recept »
Voor de flensjes: 60 g bloemsnufje zout2 eieren2dl melk1 tl (zonnebloem-)olie20 g boter. Voor de vulling: 100 g katenspek1 el (zonnebloem-)olie4 lente-uitjes200 g oesterzwammen1/2 tl sinaasappelrasppeperzout3 el crhme franche. Meng de bloem met het z... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg peper 1 kleine ui 1 dl. droge sherry 1 ei 25 gram boter 5 dl. kruidenbouillon 2 eetlepels sesamzaad 150 gram oesterzwammen 1 bolletje gember zout 2 dl. roomculinair Verhit de boter in een pan en fruit de ui goudgeel. Bak de gembe... bekijk recept »
500 gram oesterzwammen 2 eetlepels boter 250 gram rundergehakt 5 eetlepels vleesbouillon Zout Versgemalen zwarte peper Voor kerriesaus 20 g boter 1 afgestreken eetlepel bloem 21/2 dl melk zout 1 theelepel kerrie 1 eidooier 2 eetlepels slagroom boter ... bekijk recept »
35 g boter 25 g bloem 0.25 l sinaasappelsap 2 kruidenbouillontabletten 1 eierdooier 1 tl koenjit 2 el Franse mosterd 0.25 l slagroom 1 handsinaasappel 150 g oesterzwammen zout peper Soep opnieuw al roerende in ca. 10 minuten zachtjes verwarmen (niet ... bekijk recept »
300 g oesterzwammen300 g champignons30 g boter2-3 el cognac1/2 bouillontablet1 bekertje room1 tl maizenazoutpeper. Maak de oesterzwammen en champignons schoon. snijd de steel van de oesterzwammen wigvormig weg en hak deze fijn. snijd de oesterzwamhoe... bekijk recept »
Voor de paddestoelen: -250 gr. oesterzwammen. -2 eieren. -1 teentje knoflook. -paneermeel. -boter. Voor het sausje: -1 knoflookteentje. -3 el. mayonaise. -3 el. zure room. -Haal de oesterzwamreepjes door het ei-mengsel. -Wentel ze vervolgens door pan... bekijk recept »
300 g bloem (tarwebloem) 150 g boter (roomboter) zout 1 dl water 500 g oesterzwammen 150 g ham 1 preiwit 125 g camembert 10 olijven (zwart) 2 cl olijfolie (extra vierge) 20 g boter (bakboter) 20 g bloem (tarwebloem) 4 dl melk (halfvol) 1 eetlepel pet... bekijk recept »
- Oesterzwammen (300 gram) - 8 reepjes bacon (dun gesneden) - glas droge witte wijn - pakje rucola - of ijsbergsla - zongedroogde - of verse tomaten - 2 dl ongezoete slagroom - 150 gr jonge geitenkaas of feta Snijd de ijsbergsla in smalle reepj... bekijk recept »