860 recepten met oesterzwammen
50 gram veldsla 25 gram alfalfa 1 lente-uitje 150 gram oesterzwammen 1 ei 1 eetlepels chinese sojasaus een halve eetlepel Sherry 1 theelepels ketoembar 6 eetlepels sesamzaad (geroosterd) 1 deciliter olie 4 eetlepels kerriesaus Maak de veldsla schoon.... bekijk recept »
Ca. 250 gr. kipfilet1 sjalotje200 gr. oesterzwammen/ehampignons2 kleine struikjes witlof (ca. 200 gr.)200 gr. (groene) tagliatellezout40 gr. boterpeper1/2 tl tijm100 gr. Mon Chou Snijd de filet in smalle reepjes, snipper het sjalotje, snijd de oester... bekijk recept »
1 kleine rode paprika 250 g oesterzwammen 1 klein bakje champignons 2 kleine rode uien 3 teentjes fijngehakte knoflook olijfolie 4 el pesto peper en zout 8 a 12 schoongemaakte pijlinktvisjes Snijd de paprika, de oesterzwammen, de champignons en de ui... bekijk recept »
4 plakken vers gezouten spek 500g. oesterzwammen bieslook peper Snij het spek in stukjes en laat het goed uitbakken in een pan zonder vetstof. Zet de spekblokjes even aan de kant en giet het teveel aan vet uit Fruit de schoongemaakte oesterzwammen ee... bekijk recept »
120 gr gort 0,5 l groentebouillon (zie recepten) 8 grote oesterzwammen (a 50 gr) 1 ui (40 gr) 1 wortel (50 gr) 1 eetl olijfolie (10 gr) 1 teentje knoflook klein beetje zeezout 1 eetl groene peperkorrels (10 gr) 3 eetl griesmeel (30 gr) 3 eetl volkore... bekijk recept »
Oesterzwammenseranohamuiknoflookoliecitroensappeperzout Verhit de olie in een wok en bak daar de ui, knoflook en hamreepjes in. Voeg de paddestoelen toe met wat peper en zout en besprenkel met citroensap. Laat nog 5 min. bakken. bekijk recept »
200 gr rijst3 dl kruidenbouillon2 dl witte wijn3 el olijfolie1 ui1 rode paprika1 groene paprika200 gr oesterzwammen De rijst met de bouillon en de witte wijn in de rijstkom doen en in 15 a 25 minuten gaarstomen,( tijd afhankelijk van de soort rijst) ... bekijk recept »
300 g oesterzwammen 100 g kipfilet 100 g tauge oestersaus vissaus 2 lenteuitjes Olijfolie in de wok verhitten; kipreepjes snel rondom bruin bakken; oesterzwammen toevoegen en om blijven roeren tot de kip gaar is; besprenkelen met vissaus en oestersau... bekijk recept »
150 gram oesterzwammen2 kruidenbouillon-tabletten15 gram verse kervel(=1 zakje)versgemalen zwarte peper. Hulpmiddelen Pankeukenpapierscherp mes. Hulpmiddelen - Pankeukenpapierscherp mes. Voorbereiding Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in... bekijk recept »
Plm. 300 g gele linzen1 takje rozemarijn3 dunne preien250 g sperziebonenplm. 300 g oesterzwammen25 g boter of margarine Kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar (meestal in zo′n 30 minuten). Kook een takje rozemarijn mee.Maa... bekijk recept »