860 recepten met oesterzwammen
1 grote uigesnipperd 4 stengels bleekselderijgehakt 450 gram oesterzwammenin stukken blikje 400 gram tomatenblokjes 2 teentjes knoflookgeperst 1/2 blokje groentenbouillon of theelepel bouillonpoeder blikje 400 gram uitgelekte groene linzen peper en z... bekijk recept »
2 uien1,2 kg aardappelen3 lente/bosuitjes350 g oesterzwammen250 g feta3 eetlepels olijfolie4 groente- of kruidenbouillontabletten2 l water1 potje rode of groene pestozoutversgemalen peper2 dl kookroom. Verhit de olie en fruit hierin de gesnipperde u... bekijk recept »
2 uien 2 bakjes Oesterzwammen 3 eetl olifolie 1 zakje bechamelsaus 500 ml melk 150 gr Castello Blue kaas 1 pak lasagnevellen 1 zakje gemalen belegen kaas ovenschaal Receptierecept Lasagne Met Oesterzwammen | Smulweb.nl Recep... bekijk recept »
2 sjalotten 4 boterhammenwitte 16 asperges 150 gr. oesterzwam 2 klontjes boter 2 el. basilicumversefijngehakte 2 el. kaasParmezaanse Peper Zout De asperges beetgaar koken volgens het basisrecept. De sjalotjes snipperen. De oesterzwammen schoon borst... bekijk recept »
200 gr tauge1/2 komkommer5 oesterzwammen1 el (soja)olie1 el sojasaus1 el geroosterde sesamzaadjes1/2 el aardappelmeel2 el droge sherrypeterselie of bieslook De tauge wassen en de groene vliesjes zoveel mogelijk verwijderen. De tauge op een zeef laten... bekijk recept »
900 g varkenshaasje, 1 flesje Alexander rodenbach van 33 cl, 4 a 5 stevige slabladeren, 1 blokje kippenbouillon, 3 eetlepels gehakte peterselie, 1 klein varkensnetje, 1 kaas-kalfsworst, 1 blokje runderbouillon, 100 g Groeningekaas van Lo, bieslook, 2... bekijk recept »
4 sneden wit casino 400 gr. rosbief 250 gr oesterzwammen 1 rode paprika 2 uien 1 dl creme fraiche 1 dl bouillon 1/4 l rode wijn (cotes du roussillion o.i.d.) zoutpeper olijfolie Begin met de saus: meng de ui, parika met de wijn en bouillon. Kook dit ... bekijk recept »
boter 2 dl slagroom 4 teentjes knoflook 2 soeplepels gehakte peterselie 500 g oesterzwammen peper en zout 400 g tagliatelli 4 plakjes zachte geitenkaas Kook de tagliatelle gaar en laat ze schrikken onder de koudwaterstraal. Hak de look fijn. Bak ... bekijk recept »
800 g zalmfilet, 400 g oesterzwammen, 1 sjalot, 1 dl droge vermouth, 1 dl visbouillon, 2 dl slagroom, 2 dl olijfolie, 1 eetlepel versnipperde dille, 1 eetlepelgehakte dragon, 1 eetlepelgehakte peterselie, 1 knoflookteentje, zout en peper Was de oeste... bekijk recept »
1 springbokboutgebraad van ? 800 gr500 gr oesterzwammen3 sjalotten1 teentje knoflook5 cl cognac1 dl witte wijn1 dl kalfsfond2 dl room50 gr boter3 soeplepels olijfolieeen blikje kastanjepuree4 kleine appelenazijnzout en peper Besprenkel het gebraad me... bekijk recept »