860 recepten met oesterzwammen
1 ui ? 1 teentje knoflook ? 2 courgettes ? 5 1/2 eetlepel olijfolie ? 2 bakjes oesterzwammen (a 150 g) ? 1 blikje artisjokharten (400 g) ? 1 eetlepel zongedroogde tomatentapenade (a 100 g) ? 300 g risottorijst (pak a 400 g) ? 1 dl witte wijn ... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 2 courgettes 5 1/2 eetlepel olijfolie 2 bakjes oesterzwammen (à 150 g AH) 1 blikje artisjokharten (400 g Mickey) 1 eetlepel zongedroogde tomatentapenade (à 100 g AH Huistraiteur) 300 g risottorijst (pak à 400... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 2 courgettes 5 1/2 eetlepel olijfolie 2 bakjes oesterzwammen (à 150 g AH) 1 blikje artisjokharten (400 g Mickey) 1 eetlepel zongedroogde tomatentapenade (à 100 g AH Huistraiteur) 300 g risottorijst (pak à 400... bekijk recept »
1 ui1 teentje knoflook2 courgettes5,5 el. olie300 gram oesterzwammen1 blikje artisjokharten (400 gram)1 el. zongedroogde tomatentapenade (100 gramAH Huistraiteur)300 gram risottorijst1 dl. witte wijn1 groetebouillontablet150 gram Tete de Moine (kaas)... bekijk recept »
100 gram chorizoin plakken van 1 cm dik 1 eetl. olie 1 ui 3/4 dl kippenbouillonuit een pot of van tabletten 2 dl kookroom 2-3 eetl. mosterd zout en versgemalen peper 2 bosuitjes Stap 1 Snijd de chorizo in blokjes, bak ze in de hete olie in de... bekijk recept »
2 sjalotjes ? 3 bosuitjes ? 2 bakjes oesterzwammen (` 150 g) ? 4 eetlepels olijfolie ? 1 pak risottorijst (400 g) ? 2 dl witte wijn ? 2 groentebouillontabletten ? 1 zakje panklare sperziebonen (250 g) ? 75 g oude kaas (stukje) Sjalotjes pelle... bekijk recept »
2 sjalotjes3 bosuitjes2 bakjes oesterzwammen4 el. olijfolie1 pak risottorijst2 dl. witte wijn2 groentebouillontabletten1 zakje panklare sperziebonen75 gram oude kaas In pan 3 el. olie verhitten. Sjalotjes ca. 3 minuten fruiten. Rijst toevoegen en ca.... bekijk recept »
15 gr gemengde gedroogde wilde paddestoelen - 2,5 dl kokend water - 1 kg aardappels - 2 el boter - 500 gr oesterzwammenin reepjes gesneden - 2 el verse gehakte tijm - zout en versgemalen peper - 90 gr Gorgonzolaop kamertemperatuur - 6,25 dl room - 60... bekijk recept »
1 bakje oesterzwammen- vloeibare bak & braad-veldsla- 4 lapjes rosbief van ong. 50 gr. per stuk- 1/4 zakje gem. noten- 1/2 doosje Amerikaanse colesla van Johma- 8 aardappelcroquetten- z&p. Hulpmiddelen Frituurpan. Hulpmiddelen - Frituurpan. Voorbere... bekijk recept »
250 gram oesterzwammen 2 kalfsschnitzels 4 mooie blaadjes salie een stukje gemberwortel 25 gram vloeibare margarine peper en zout 1 dl sherry medium dry 1 dl room culinair cocktailprikkers Boen de ooesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Hak de ge... bekijk recept »