860 recepten met oesterzwammen
250 g oesterzwammen250 g groene linzen1 l groentebouillonolijfolie2 uikruidnagel2 teentjes knoflook2 takjes groene selder1. Snipper 1 ui. ¨Prik een kruidnagel in een tweede, hele gepelde ui. Pel 2 teentjes knoflook. Snij de groene selder fijn.&nb... bekijk recept »
300 gram aardappels geschild in blokjes800 milliliter groente of kruidenbouillon200 gram magere gerookte spekblokjes200 gram oesterzwammen in repen1 prei in ringen3 eetlepel gehakte (platte) peterselie200 milliliter crème fraîche1. Kook ... bekijk recept »
1 eetlepel boter of vloeibaar bakproduct1 sjalotjes fijngehakt50 milliliter droge witte wijn200 milliliter kookroom150 gram beenham in repen300 gram spaghetti1 eetlepel olijfolie200 gram oesterzwammen2 teentje knoflook in plakjes1. Breng een pan met ... bekijk recept »
1. Bereid 250 gram mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken en knip eventueel in kleinere stukken. Verhit 1 eetlepel zonnebloem- en 1 eetlepel sesamolie en fruit hierin 1 fijngesneden bosje lente-/bosuitjes en 2 teentjes k... bekijk recept »
200 gram pannenkoekmix1 theelepel kurkuma (koenjit)1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)2 eieren300 milliliter kokosmelk250 gram oesterzwammen, in reepjes100 gram wortelreepjes (julienne)100 gram taugé1 bakje munt, alleen de blaadjes1 bakje ... bekijk recept »
1 l kippenbouillon (pot)100 g oesterzwammen100 g mihoen2 lente-/bosuitjes, in fijne ringetjes1 limoen, in plakken1 eetl. gehakte verse koriander1. Verwarm de kippenbouillon. Borstel of veeg de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Voeg ze me... bekijk recept »
250 g capellini 2 eetlepels Solo Vloeibaar 150 g oesterzwammen 50 g sjalotten 300 g bladspinazie met room 6 plakken gekookte ham 4 eetlepels Bertolli extra vergine1. Verwarm de spinazie zoals voorgeschreven op de verpakking. 2. Kook de capellini a... bekijk recept »
600 g zeevruchten 250 g oesterzwammen 250 g kastanjechampignons 150 g brocoli 2 rode uien 3 teentjes knoflook 4 cm gember 1 dl groentenbouillon 3 el ketjap manis 3 el oosterse bakolie 1/2 plantje verse koriander zwarte peper zout rijst 1. Voorbe... bekijk recept »
2 patrijzen olijfolie 1 dl cognac 1 dl kalfsfond 10 g truffel 50 g boter 1 kg aardappelen 250 g knolselder 250 g spruiten 1,5 dl room peper zout1. Kook de aardappelen, de knolselder en de spruitjes beetgaar. Pureer ze met de room tot een stoemp ... bekijk recept »
200 g oesterzwammen 100 g mager varkensgehakt 30 g Maizena expres voor bruine sauzen 25 g Solo 450 g bladspinazie 3.5 dl trappistenbier 600 g varkenshaasje 1 eetlepel honing versgemalen peper 1 sjalot 1 wortel 1 ui 2 takken groene selder 1. S... bekijk recept »