860 recepten met oesterzwammen
150 g champignons 150 g oesterzwammen 2 sjalotjes 25 g boter 1 teen knoflook 5 dl kipbouillon 4 plakjes bladerdeeg 1 ei zout peper 1 bouquet garni of kipkruidenbuiltje 25 g prei Laat de bouillon met het bouquet garni of het kruidenbuiltje enige tijd ... bekijk recept »
3 plankjes diepvries bladerdeeg 150 gr oesterzwammen 1 el olie 2 eieren 3 el magere kwark 2 el bloem 2 takjes peterselie 1 tl provencaalse kruiden zout en peper Hulpmiddelen 2 taartvormpjes van 17 cm doorsnee pan kom Hulpmiddelen - 2 taartvormpjes v... bekijk recept »
2 citroenen1 ui2 teentjes knoflook1200cc kruidenbouillon (evt. van blokjes)150 gr boter100 gr magere spekblokjes600 gr risotto1 theelepel thijm400 gr oesterzwammen4 varkenshaasjes a 250 ccversgemalen peperzout150 cc droge witte wijn200 cc kippenbouil... bekijk recept »
4 vegetarische hamburgers 250 g dunne sperzieboontjes 250 g oesterzwammen 25 g kruidenboter zout, peper 1 bakje rucola-cress 400 g aardappelkroketjes 25 g boter of 4 eetlepels olie- Maak de sperzieboontjes schoon. Snijd de oesterzwammen in plakjes. ... bekijk recept »
150 gram boter of magarine 4 theelepels currygew?rzsaus 1 theelepel chilisaus 2 eetlepels gedroogde roze peperbessen 4 plakken koolrabi van ca. 1/2 cm dik (ca. 300 gram) 100 gram peultjes 9 grote oesterzwammen 9 kalkoentournedos (à 100 gram) 2 mespun... bekijk recept »
Paddestoelenmix naar smaak, bijvoorbeeld: 250 gram champignons (middel)en 150 gram oesterzwammen ca. 100 gram Quorn 2 sjalotjes gesnipperd 1 teentje knoflook uitgeperst 1 theelepel Italiaanse knoflookkruiden of gewone gedroogde Italiaanse kruiden ver... bekijk recept »
voor 4 personen: 1 grote zak tagliatelle (groene is het mooist!) 1 netje sjalotten 1 dikke plak chorizo (Spaanse salami) van ongeveer 1 1/2 cm. 1 klein flesje witte wijn (demi-sec) 1/4 liter slagroom 3 teentjes knoflook olijfolie 2 a 3 theelepels sal... bekijk recept »
Voor 1 Persoon: 1 hertenbiefstuk per persoon Bordelaisesaus Wat bakboter peper en zoutLaat de bakboter smelten in een koekenpan op een hoog vuur. Als het schuim van de boter verdwenen is, de hertenbiefstuk langs beide kanten mooi aanbraden. Niet in p... bekijk recept »
400 gr kipfilet in blokjeszoutpeper½ el paprikapoeder100 gr boter1 teen knoflook250 ml droge witte wijn50 ml vers sinaasappelsap1 kippenbouillontablet1 tl korianderpoeder50 ml crème fraîche½ el suiker25 gr geroosterde pijnboompitten150 gr oesterzwa... bekijk recept »
2 bouillonblokjes naar keuze1 ltr water1 ui (fijngesneden)2 tenen knoflook (fijngesneden)1 halve winterpeen (in plakjes)1 stengel bleekselderij (in stukken)1 el kerriepoeder200 gr gele linzen 400 gr oesterzwammen300 gr kipfilet1 pak tofu18 grote rauw... bekijk recept »