860 recepten met oesterzwammen
900 g aardappelengeschildin stukkenzoutversgemalen peper6 el olijfolie170 g haricots verts in stukjes van 3 cm.100 g oesterzwammen in plakjes8 hele tenen knoflook6 takjes verse rozemarijn in stukjes230 g geitenkaas met kruiden (Chevre de Bellay) in s... bekijk recept »
200 gr vermicelli noedels (sweet potato starch noodle) 3 oesterzwammen 1 eetlepel pijnboompitten 150 gr rundertartaar 4 eetlepels sojasaus (Kikkoman) 1 eetlepel suiker 1 eetlepel fijngesneden knoflook 1 eetlepel geroosterd sesamzaad 1 eetlepel sesamo... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg(diepvries) 3 bosuitjes 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 eetl boter of margarine 2 eetl droge witte wijn 2 theel tijm 2 eetl paneermeel 100 gr geraspte oude kaas 3 eieren 1/2 bekertje cr?me fraiche (a 125 ml) peper 1/2 eetl boter o... bekijk recept »
1/2 kilo wildbeenderen 250 gram wildpoulet margarine (voor invetten) 1 winterpeen 1 ui 1 prei 1/4 knolselderij laurierblad peterselie foelieblaadjes kruidnagelen tijm rozemarijn peperkorrels 2 teentjes knoflook oesterzwammen selderij, bieslook aardap... bekijk recept »
4 gedroogde shii~takes.1 grote paksoi.100 gram oesterzwammen.150 gram kastanjechampignons.1 ui.zonnebloem olie.1 potje basisuiensoep van Maggi.150 gram noodles(bv.eiermie).sojasaus.sesamolie.2 bosuitjes.1/2 rood pepertje. Week de gefroogde shii~take ... bekijk recept »
Voor de bouillon: 1 schenkel van ca. 400 g 2 dikke prei 1 winterwortel 2 grote uien 4 laurierblaadjes, 2 takjes tijm, 2 takjes kervel, 2 eetlepels gedroogd lavasblad Voor de soep: 250 g gehakt hoh Kopje gezouten roomboter 1 teen knoflook, 250 g witte... bekijk recept »
1 pak ?Back?n Roll? pizzadeeg (bv van Herta) - 300 gr oesterzwammen - 2 el boter - 2 dl water - 1 zakje Maggi-fix voor paddestoelen (indien niet beschikbaarook te doen met instant champignonsoep) - 150 gr blauwschimmelkaas - 1 ei - 50 gr amandelschij... bekijk recept »
200 g kippenvlees - 200 g kippenlevertjes - 4 oesterzwammen - 1 groene paprika - 2 preiwitten - voorzie verschillende sausjes (tartaarcurryprovencaalse saus). Snijd de kip en de zorgvuldig schoongemaakte en gespoelde kippenlevertjes in blokjes van 2 ... bekijk recept »
1 kg schorseneren (verse)500 g oesterzwammen (in repen)4 lente-uien1 cm verse gember2 el olie2 el sojasaus2 el koriander (gehakt)2 el gehakt peterselie24 scampipeperzout1 kl sesamzaad (geroosterd)2 zakjes basmatirijst1. Verwerk de schoongemaakte scho... bekijk recept »
200 g kipfilet (in blokjes)200 g kippenlever (in blokjes)100 g oesterzwammen (in stukken)1 groene paprika (in stukjes)2 preiwitten (in dikke ringen)6 cl extra vierge olijfolie4 tl Provençaalse kruiden1 teentje knoflook (geperst)1. Snij de kip en de z... bekijk recept »