860 recepten met oesterzwammen
Voor 4 personen: 3 lamsgebraadjes van elk ± 300 g 2 eetl. vloeibare honing ± 2 eetl. portogelei (bokaal) 1,5 dl wildfond (bokaal) 2 eetl. olijfolie 1 eetl. boter 1 eetl. bloem 1 teentje knoflook 1 eetl. rozemarijn peper en zoutMag enkele ur... bekijk recept »
300 gr groene tagliatelle 1 ui 1 bakje champignons 1 bakje oesterzwammen 400 gr ongepaneerde varkensschitzels Zout Peper 25 gr boter 2 tl Provencaalse kruiden 1 bekertje slagroom 100 gr verse roomkaas met kruiden 2 el fijngehakte verse bas... bekijk recept »
650 gram runderlendein blokjes van 3 cm. 1 grote groene paprikain 8 reepjes 1 theelepel olie 200 gram taugé 80 gram oesterzwammenin reepjes van 0,5 centimeter Teriyaki-saus: 200 ml donkere sojasaus 200 ml sake 300 ml mirin 2,5 eetlepels suiker ... bekijk recept »
2 aubergines olijfolie pestosaus 1 paprika of 1 pot geroosterde paprika's gemengde salade (ook erg lekker: veldsla en wat rucola) verse basilicum peterselie honing balsamico-azijn 2 tenen knoflook 1 potje gedroogde tomaten op olie warme ciabatta of s... bekijk recept »
4 st reuzenchampignons 16 st oesterzwammen 200 g stropharia 100 g shii-take 125 g kalfszwezerik 2 dl bouillon 1 dl room 200 g gepocheerde ganzenlever 1 dl rode port kruidenmix melange bourguignonns boter een paar takjes peterselie. peper en zout B... bekijk recept »
4 gedroogde shii~takes.1 grote paksoi.100 gram oesterzwammen.150 gram kastanjechampignons.1 ui.zonnebloem olie.1 potje basisuiensoep van Maggi.150 gram noodles(bv.eiermie).sojasaus.sesamolie.2 bosuitjes.1/2 rood pepertje. Week de gefroogde shii~take ... bekijk recept »
Voor het deeg:200g bloem, 1/2 tl zout100 g koude boter of margarine in blokjes. 1 ei., voor de vulling:1-2 el olijfolie 250 groesterzwammen,in reepjes 250 gr.champignons in plakjes, zoutpeper, 1 el boter of margarine, 250 grworteltjes in plakjes, 1 u... bekijk recept »
(olijf)olie 1,5 l kippenbouillon 100 gr shii-takes 150 gr oesterzwammen 150 a 200 gr gerookte kipfilet 3 lente-uitjes 50 gr tauge 1 el sojasaus 1 el gembersiroop 2 el fijngesneden koriander geroosterd sesamzaad peper zout Snijd de shii-takes en de oe... bekijk recept »
4 plakken Nazareth Classic150 gr spekreepjes500 gr oesterzwammen1 kg aardappelenbotereen scheutje porto1 potje zure room1 el mosterd1 grote uiverse rozemarijn en tijmzwarte peper van de molenzout Stoom de aardappelen net niet gaar. Fruit intussen de ... bekijk recept »
1 doosje grotchampignons 1 ons oesterzwammen 2 ons cantharellen 2 ons shi take 2 potten runderfond 1/4 slagroom 2 potten water 1 el boter peper uit de molen zout Voorbereiding Maak de paddestoelen schoon: Oesterzwammen voorzichtig schoonbo... bekijk recept »