860 recepten met oesterzwammen
12 holle oesters3 el boter1 ui, gesnipperd700 ml halfvolle melk100 ml room4 oesterzwammen1 el olijfolie peper, zout1. Haal de oesters uit de schelpen en bewaar het sap. Giet het door een zeef en zet in de koelkast. 2. Smelt de boter in een kookpot ... bekijk recept »
250 gr gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes)2 eetl. olijfolie1 kleine prei1 eetl. citroensap2 eetl. bloem100 ml kruiden- groentebouillon60 ml droge sherry of witte wijn3 eetl. crème fraîcheragoutbakje(s)1... bekijk recept »
150 gram tagliatelle250 gram groene asperges4 eetlepels Bertolli Olijfolie Classico200 gram oesterzwammen, in repen1 ui, in halve ringen1 zakje Bertolli Pastasaus Truffels & Room50 gram parmezaanse kaas1. Kook de pasta. Snijd het onderste stukje ... bekijk recept »
250 gr eiernoedels zoetzure saus go tan original wok, sweet & sour 2 soeplepels go tan olie voor wok 400 gr varkensvlees in reepjes 100 gr wortelen in reepjes 100 gr oesterzwammen in reepjes 200 gr paprikamix in reepjess 100 gr sojascheuten 1. bere... bekijk recept »
1 konijn in stukken gesneden 2 a 3 st uien 8 teentjes look 200 gr kastanjechampignons en idem oesterzwammen 2 dl rode(mag ook witte) wijn1. Kruid de konijnendelen. Bak ze lichtbruin in weinig olijfolie, voeg de gesnipperde ui en knoflook toe. Laat ui... bekijk recept »
1 chilipepertje zonder zaadjes gesnipperd 400 g eendenfilet in reepjes 400 g rijst pasta 1 blokje Knorr Finesse visboullon 200 g sojascheuten 3 jonge uitjes , versnipperd 1 eetlepel Solo Vloeibaar 400 g oesterzwammen in reepjes gescheurd 1 eetlep... bekijk recept »
150 gr. oesterzwammen150 gr. grotchampignons3 sjalotjes2 eetl. olijfolie200 gr. geitenkaas100 gr. blauwe druiven100 gr. witte druiven12 zwarte olijven2 eetl. fijngeknipte bieslook5 eetl. olijfolie2 eetl. citroensap1 eetl. honingzout en peper Meng 5 e... bekijk recept »
50 ml.olijfolie 2 teentjes knoflookfijngesneden 3 sjalotjesgesnipperd 250 gr. kastanjechampignonsin vieren 150gr. oesterzwammengrof gesneden 200gr. risottorijst 200ml. witte wijn 500ml. groentebouillon 200gr. Franse blauwschimmelkaas 200ml. kookroom ... bekijk recept »
- 2 kopjes risotto rijst - 5 kopjes water - 1 ui - 150 g magere ham - 250 g oesterzwammen - 2 tomaten - peper en zout - half blokje bouillon voor rijst (Liebig) - kerrypoeder - knoflookpoeder * Fruit de gesnipperde ui samen met de rijstkorrels tot ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 kalfsoesters peper zout 30 g boter 150 g oesterzwammen 1½ dl gevogelte fond 1 dl finesse voor koken ½ eetlepel mosterdBestrooi het vlees met peper en zout naar smaak. Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees aan beide zijd... bekijk recept »