860 recepten met oesterzwammen
1 ui 1/2 rode paprika 100 gr kleine champignons 100 gr oesterzwammen 100 gr cantharellen 50 gr boter 1 theel. provencaalse kruiden 25 gr bloem 2 1/2 dl melk 100 gr verse roomkaas 1/2 kruidenbouillontablet peper,zout sojasaus 1 eetl. fijngehakte peter... bekijk recept »
1 ui 1/2 rode paprika 100 gr kleine champignons 100 gr oesterzwammen 100 gr cantharellen 50 gr boter 1 theel. provencaalse kruiden 25 gr bloem 2 1/2 dl melk 100 gr verse roomkaas 1/2 kruidenbouillontablet peper,zout sojasaus 1 eetl. fijngehakte peter... bekijk recept »
1 ui 1/2 rode paprika 100 gr kleine champignons 100 gr oesterzwammen 100 gr cantharellen 50 gr boter 1 theel. provencaalse kruiden 25 gr bloem 2 1/2 dl melk 100 gr verse roomkaas 1/2 kruidenbouillontablet peper,zout sojasaus 1 eetl. fijngehakte peter... bekijk recept »
1 ui 1/2 rode paprika 100 gr kleine champignons 100 gr oesterzwammen 100 gr cantharellen 50 gr boter 1 theel. provencaalse kruiden 25 gr bloem 2 1/2 dl melk 100 gr verse roomkaas 1/2 kruidenbouillontablet peper,zout sojasaus 1 eetl. fijngehakte peter... bekijk recept »
1 krop eikenbladsla 300 g oesterzwammen en champignons 3 sjalotjes gesnipperd 2 eetlepels olijfolie 200 g geitenkaas 200 g blauwe en witte druiven 12 zwarte olijven 2 eetlepels gehakte peterselie of bieslook Voor de dressing 5 eetlepels olijfolie 2 ... bekijk recept »
1 krop eikenblad sla 300 gram oesterzwammen en champignons 3 sjalotjes 2 eetl. olijfolie 200 gram geitenkaas 200 gram blauwe en witte druiven 12 zwarte olijven 2 eetl. gehakte peterselie en/of bieslook (vers of diepvries) Dressing: 5 eetl. olijfolie ... bekijk recept »
3 grote uien 250 gram paddestoelen 1 eetlepel citroensap 40 gram boter peper 1 theelepel Italiaanse keukenkruiden 1 liter bouillon bieslook of basilicum Pel 3 grote uien en snipper deze. Borstel 250 gram paddestoelen (champignons, kastanjechampignon... bekijk recept »
250 gr paddestoelen (cantharellenshii-takeoesterzwammen)/ 2 eetl citroensap/ 1 courgette/ 1 grote ui/ 75 gr boter/ 200 gr risottorijst/ 0,75 l kippenbouillon (blokjes)/ 50 gr geraspte parmezaanse kaas (liefst versgeraspt)/ 3 eetl koffieroom/ peperzou... bekijk recept »
6 deciliter (kippen-) bouillon 1 ui 1 teentje knoflook 3 eetlepels olijfolie 250 gram rondkorrel rijst 1 eetlepel boter 500 gram paddestoelengemengd (oesterzwammenshiitakesgrotchampignons) 400 gram wilde spinazie 2 eetlepels geraspte parmeza... bekijk recept »
1 ui250 gram kastanjechapignons150 gram oesterzwammen2 el margarine2 tl marjoraan300 gram risottorijst1 dl madeira1 groentenbouillontablet75 gram parmezaanse kaas Verhit de boter in een pan. Doe de ui en de marjoraan erbij en fruit het even. Schep de... bekijk recept »