860 recepten met oesterzwammen
4 Kalfs medaillons,1 el ketjap manis2 el. olijfolie1 theelepel tabascopeperzout6 sjalotjes250gr oesterzwammen100gr boter35cl whisky1/2dl bouillon2dl koksroom. Voorbereiding Marineer de medaillons 1 uur in een mengsel van ketjapolijfolietabasco peper ... bekijk recept »
1 taartbodem kruimeldeeg (versafdeling) 200 gr gerookte spekblokjes 500 gr paddestoelen in plakjes volgens aanbod of smaak (eekhoorntjesbroodoesterzwammenkastanjechampignons) 2 teentjes knoflook 1 eetlepel gehakte peterselie sap van ? citroen olijfo... bekijk recept »
1 ui 1 bakje oesterzwammen (150 gr) 1 bakje kastanjechampignons (250 gr) 50 gram bakbacon (vleeswaar) 1 takje peterselie 50 gram boter of margarine 4 varkenshaasjes (á 150 gr) zoutpeper 1/2 eetlepel tijm 4 eetlepels marsala (slijter) 1 eetlepel... bekijk recept »
Ingredienten: 75 a 100 gram verse paddestoelen (champignonsoesterzwammenshi-itake) of 3 a 4 gedroogde Chinese campignons2 groene (voorjaars)uitjes of 1 dunne prei1 liter bouilloneventueel van tablet3 eetlepel tomatenpuree50 gram gekookte hamdikke pla... bekijk recept »
1 pot vleesfond 1 dl madeira 1 dl port 1/2 dl cognac zout 1 sjalotje 300 gr tagliatelli 2 plakjes ontbijtspek 4 takjes peterselie 1 bakje kastanjechampignons 250 gr 1 bakje oesterzwammen 150 gr 4 hertebiefstukjes 1 dl slagroom peper 100 gr boter 2 ee... bekijk recept »
200 gram champignons150 gram oesterzwammen1 ui2 aardappelen50 gram boterpeper en zoutmespuntje nootmuskaat1 theelepel tijm1 dl melk2 eierdooiers50 gram geraspte jongbelegen kaas150 gram gerookte zalmsnippers1/2 dl witte wijn. Borstel de paddestoelen ... bekijk recept »
? 2 stukken rosbief (a ca. 600 g) ? 3 eetlepels vloeibare boter (of gesmolten boter) ? grofgemalen zwarte peper ? 250 ml slagroom ? 6 eetlepels geraspte mierikswortel (potje) ? 1 theelepel mosterd Hulpmiddelen ? braadslede Hulpmiddelen - ? braa... bekijk recept »
50 g. boter2 teentjes knoflook1 ui650 g. gemengde paddestoelen (oesterzwammengrotchampignons...)15 g. bloem1.5dl. groentebouillon2 et. droge witte wijnzout en versgemalen peper1 dl. room3et. gehakte verse tijm2 et. paprikapoeder700 g. gekookte taglia... bekijk recept »
- 300 gr gedroogde tagliatelle - 400 gr wilde paddestoelen - 100 gr zwarte olijven - 3? el olijfolie extra vergine - 100 gr (hoeve)boter op kamertemperartuur - 4 teentjes knoflook - 2 takjes verse peterselie - parmezaanse kaas - zout - peper eekhoo... bekijk recept »
4 kalfsoesters a 150 grpeperzoutboter. Voor de suas. 1/2 ltr kalfsfond3 dl slagroom2 eetl. azijn4 eetl. sherry medium100 gr gorgonzolae eel. slagroom. Voorbereiding Wrijf het vlees in met peper en zout en braad het rondom aan in de boter. Laat het da... bekijk recept »