1000 recepten met peultjes
2 zalmfilets250 gram sugar snaps (of peultjes)150 gram taugefijne mihoenterriyaki marinadesaus (kikkoman)mespuntje sambaleetlepel zonnebloemolie. Bak de zalmblokjes in de wok gaar. Roerbak vervolgens de sugersnaps en de tauge in dezelfde marinadesaus... bekijk recept »
250gr spaghetti100gr peultjes1/2 zak diepvriesdoperwten2 rode paprika's5 tenen knoflookbosje peterseliebosje bieslookscheutje olijfoliezout & peper Kook de spaghetti. Maak ondertussen een dressing van de olijfolie, knoflook, peterselie en bieslook. B... bekijk recept »
1 (soep)kip of kipfilet (naar smaak 25 gr djamoer koeping() = Chinese Champignons 25 gr sedep malam() (witte nachtlelie in gedroogde vorm) 200 gr worteletjes 1/2 blik doperwtjes 100 gr peultjes 1/2 spitskool 2 eieren 2 kippenbouillontabletten 3 sjalo... bekijk recept »
8 takjes kruiden (tijmrozemarijndille en selderij) 500 g jonge groenten (bijv. stukjes preikleine worteltjesbroccoliroosjespeultjesharicots verts) 100-150 g kruidenboter Stukken bakpapier met kruidenboter bestrijken. Groenten over bakpapier verdelen ... bekijk recept »
Varkensvlees of Kipfilet of Bieflappenbroccoliuiwortelpaprikataugepreipeultjesolie(arachide)zoete ketjapsoyasaus en zout en peper. Verwarm de olie in de wok en bak het vlees in een snel tempo goed aan.Haal het vlees uit de wok en doe er de groenten i... bekijk recept »
2 ons rundvlees 1 ons peultjes 1 ons worteltjes 1 ons tauge 1 ons prei 2 eetlepels zonnebloemolie 2 teentjes knoflook ketjap sambal zilvervliesrijst (als bijgerecht) Verhit de olie en bak het rundvlees al roerend op hoog vuur rondom bruin, tezamen me... bekijk recept »
1 1/2 el sesamzaadjes4 zalmfilets a 175 g (diepvries Queens) ontdooid 2 1/2 el. wokolieversgemalen peper (zee)zout150 g peultjes schoongemaakt150 g sugarsnaps schoongmaakt150 g haricots verts schoongemaakt1 teentje knoflook gesnipperd3 cm gemberworte... bekijk recept »
1 lamsbout (van 1/2 kg) met pijpje - 3 takjes verse rozemarijn - 5 teentjes knoflook in plakjes - 3 dl groentebouillon - 5 sjalotjes in vieren - 2 eetlepels olijfolie - grof zeezout - 2 takjes verse tijm - 3 eetlepels zachte mosterd - 3 eetlepels hon... bekijk recept »
1 lamsbout (van 1/2 kg) met pijpje 3 takjes verse rozemarijn 5 teentjes knoflook in plakjes 3 dl groentebouillon 5 sjalotjes in vieren 2 eetlepels olijfolie grof zeezout 2 takjes verse tijm 3 eetlepels zachte mosterd 3 eetlepels honing. Bere... bekijk recept »
- 1 bosje raapstelen - 1/2 citroenschil - 3 el olijfolie - 2 el fijngesneden selderijgroen - 400 gram bloemkoolroosjes - 300 g koolrabiin dunne repen - 1 snufje peper en zout - 200 gram kleine peultjes -2 dl groentebouillon - 50 gram blanke aman... bekijk recept »