1000 recepten met peultjes
voor 4 personen: 4 konijnenbouten 3 eetlepels boter 50 ml sinaasappelsap 1 eetlepel mosterd 200 ml wortelsap (fles a 750 ml) 1 theelepel gedroogde dragon 1 zakje peen julienne (a 150 g)Konijnenbout bestrooien met zout en peper. In hapjespan boter ver... bekijk recept »
Voor 4 personen: 3oo g varkensgehakt 1 el gehakte peterselie 3 teentjes knoflook 4 runderschnitzels 2 el olie 4 tomaten 2 el Cognac 2 el bloem 80 cc rode wijn tijm peper en zoutVermeng het gehakt met de peterselie, 1 fijngehakt teentje knoflook en zo... bekijk recept »
4 kalfslapjes1 wortel100 g prinsessenboontjes1 eetlepel bieslook (fijngehakt)150 g salade-assortiment2 theelepels sherry-azijn100 g peultjes1 ui (rood)0.5 paprika's (rood)1 eetlepel kervel (fijngehakt)1 cl olijfolie (extra vierge)- De boontjes beetga... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 kalfslapjes 1 wortel 100 g prinsessenboontjes 1 eetlepel bieslook (fijngehakt) 150 g salade-assortiment 2 theelepels sherry-azijn 100 g peultjes 1 ui (rood) 0.5 paprika's (rood) 1 eetlepel kervel (fijngehakt) 1 cl olijfolie (extra ... bekijk recept »
600 g kabeljauwfilet 3 sjalotjes 5 takjes peterselie 3 eetlepels bloem zout en peper 100 g boter 2 eetlepels kappertjesVis in stukken snijden. Sjalotjes pellen en snipperen. Peterselie fijn knippen. In... bekijk recept »
250 g varkenshaas1/4 bouillonblokje (vlees)2 lenteuitjes1 eetlepel cajunkruiden40 g boter1 eetlepel azijn1 theelepel basterdsuiker1 theelepel bloemBereiding: 15 minuten - Snijd de varkenshaasjes in plakken van 1 cm dikte. - Wrijf het vlees in met caj... bekijk recept »
Voor 4 personen: 100 g verse roomkaas met kruiden 2 eetlepels verse basilicum, fijngehakt 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt 2 plakjes ham 4 kipfilets 3 eetlepels vloeibare margarine 1 eetlepel citroensap 100 ml kippenbouillon (van een tablet)Meng de ... bekijk recept »
Twee stuks visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw of lekker cheapokoolvis)mosterdProvencaalse kruidenbekertje (demi) creme fraiche (maar kokosroom of slagroom is ook goedblokje visbouillonbeetje waterscheutje citroensap of azijnscheutje (olijf)oliekrielaar... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 10 groene olijven zonder pit 3 gedroogde tomaten op olie 4 tomaten 400 gram kipfilet 2 eetlepel olie vers gemalen peper 1 eetlepel provencaalse kruiden (gedroogd) 3 eetlepels rode pesto 200 g sugar snaps of peultjes 2 eetlepe... bekijk recept »
4 kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 el olijfolie 2 el notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl olijfolie zout 1 tl saffraanpoeder 250 g risottorijst (arborio) 1/2 dl droge witte wijn 6 dl kippenbouillon 50 g boter ... bekijk recept »