279 recepten met rabarber
800 gm rabarber 350 gm brokkeldeeg 225 gm suiker (fijn) 3 eieren 60 gm gesmolten boter 5 eetlepels melk 5 eetlepels room 60 gm amandelpoeder 1 scherp mes 1 bakvorm met hoge rand 1 bakpapier 1 bakbonen 1 vergiet 1 vork Schil de rabarber en snij de ste... bekijk recept »
1.5 kg rabarber6 eieren150 g boter350 g boter (voor het deeg)125 g suiker200 g bloem100 g amandelpoeder0.5 kl kaneelpoederpoedersuiker325 g suiker2 kl citroenschil (geraspt)1 snuifje zout75 g aardappelzetmeel1 pakje bakpoeder300 g bloem (voor het dee... bekijk recept »
4 stengels rabarber250 g aardbeien100 ml sinaasappelsap100 g koekjes (type Digestive)1 zakje vanillesuikerboter1. Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en snij in partjes. Spoel de rabarber, breek het harde uiteinde af en schil ze met een dunsch... bekijk recept »
300 g rabarber1 el citroensap100 g gesmolten boter ( wat extra)100 g yoghurt4 el aardbeienconfituur2 el suiker (witte)50 g bruine suiker50 g havermout50 g bloem0.25 kl kaneelpoeder1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 4 individuele taartvormpjes in m... bekijk recept »
500 g rabarber175 g kristalsuiker (fijn)2.5 dl rode wijn (lambrusco)1 kl citroensap1 dl waterblaadje munt1. Schil de rabarberstengels en snij ze in stukken van 2 cm. Zet de serveerglaasjes in de diepvriezer. 2. Breng de lambrusco-wijn met de suiker a... bekijk recept »
400 g aardbeien400 g rabarber2 zakjes vanillesuiker2 el honing120 g patisseriebloem50 g amandelpoeder50 g hazelnootpoeder60 g kristalsuiker (fijne)handvol amandelschilfers120 g boter (in blokjes)1. Schil de rabarber en snij in stukjes van 1 cm. Maak ... bekijk recept »
250 g rabarber1 onbehandelde sinaasappel1 ei200 ml karnemelk125 g suiker1 el vanillesuiker250 g bloem1 kl bakpoeder75 ml arachideoliezout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg papieren cakevormpjes in een cupcakeblik. 2. Maak de rabarber schoon en sni... bekijk recept »
300 g bloem 175 g suiker 175 g boter 3 eieren 1 eigeel 2 dl room 6 stengels rabarber 10 boudoirkoekjes 1 zakje vanillesuiker1. Meng de boter met de bloem, 1 ei en 4 el suiker. Kneed het deeg tot een bal en laat het 1 u in de koelkast rusten. Bebot... bekijk recept »
250 GR RABARBER 125 GR SUIKER 3 VOLLE EIEREN 50 GR BOTER 50 GR MAISZETMEEL 125 GR ZELFRIJZENDE BLOEM 3 EETLEPELS MELK 4 EIWITTEN ( MERINGUES) 200 GR BLOEMSUIKER ( MERINGUES)1. SPOEL RABARBER EN SNIJ FIJN . SPLIT DE EIEREN . MIX DE SUIKER , 2 EIERD... bekijk recept »
400 g rabarber 150 g poedersuiker 0.5 sinaasappel (sap van een halve sinaasappel) 1. Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. 2. Doe ze in een kookpot, voeg er een halve liter water bij en verwarm zachtjes. 3. Als het sap loslaat mag er suike... bekijk recept »