279 recepten met rabarber
400 g appels400 g rabarber0.5 onbehandelde citroen2 el vloeibare honing100 g amandelpoeder100 g rietsuiker100 g bloem50 g havervlokken50 g amandelschilfers125 g boter0.5 g boter1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Schil de appelen, verwijder het ... bekijk recept »
350 g rabarber200 g bloem2 el bloem1 ei3 el havervlokken150 g suiker1 pakje bakpoeder75 g volkorenbloem1 kl gemberpoeder (naar smaak)60 g amandelpoederpoedersuiker200 ml melk75 g boter1 el oliezout1. Maak de rabarber schoon en snij hem in stukjes van... bekijk recept »
100 g havermout 30 g biologische roomboter 50 g honing 1 zoete appel 150 g rabarber 25 g rozijnen1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Maal de helft van de havermout fijn in een blender. 3. Meng de gemalen havermout met de rest van de haverm... bekijk recept »
200 Ml Melk 70 Gr Suiker 1/2 Zakje Vanillesuiker 1 Mespuntje Gekonfijte sinaasappel 25 Gr Bloem 1 Snuifje Zout 3 Eieren 2 Cm Grand marnier 3 Eetlepels Sinaasappelsap 1 Stengel Rabarber 1 Eetlepel Boter voor de bakvorm 1 Eetlepel Paneermeel voor... bekijk recept »
2 dl. Rode Port500 gr. rabarber200gr. suiker2 eiwitten50 gr. suiker Hulpmiddelen SorbetiereHulpmiddelen - SorbetiereVoorbereiding Kook rode port in tot een stroperige massa. Voegf fijngesneden rabarber en suiker toe en laat enkele minuten doorkoken.... bekijk recept »
250 gram rabarber gewassen en in kleine stukjes250 gram geleisuiker0,5 theelepel sinaasappelrasp1 appel (elstar) geschild en in kleine blokjes2 takjes munt gewassen2 brandschone jampotten van 250 ml inhoud1. Schep de rabarber om met de geleisuiker en... bekijk recept »
100 gram suiker 130 gram patisseriebloem 100 gram volkorenbloem 2 koffielepeltje gedroogde lavendel 1 koffielepel bakpoeder 170 gram yoghurt 1 stuk ei 1 koffielepel citroenzeste 1/3 koffielepels vanille-extract 72 gram boter 225 gram rabarber in ... bekijk recept »
1 kg verse rabarber 250 gram fijne kristalsuiker 1 eetlepel bloem/of maizena kan ook 450 gram kant en klaar kruimeldeeg 100 gram Petit-beurrekoekjes gemalen 6 tal stukjes Solo1. Boter de taartvorm zeer goed in met Solo.2. Strooi vervolgens bloem in d... bekijk recept »
0,5 KG Rabarber 1 Bladerdeeg 2 kopjes Suiker 1 Kopje Zelfrijzendebloem 4 eieren 1. Beleg de taartvorm met het deeg en prik er enkele gaatjes in. Meng in een kom de2. rabarber met de 1 kopje suiker en laat 5 min. staan. Doe dan de gezeefde bloem er b... bekijk recept »
Vulling: 500 g rabarber 40 g suiker 5 g kaneelpoeder (ca. 1 tl) Kruimeldeeg: 90 g bloem 50 g suiker 50 g Solo Vloeibaar Extra: 4 kleine ovenvaste schaaltje (ca. 200 ml)class="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 200°C (elektrische oven).... bekijk recept »