128 recepten met schorseneren
2 konijnen (volledig en niet ontbeend) 1 flinke klont Solo1. Filet van konijn2. Fileer het konijn en hou de beenderen apart. Die gebruik je voor de saus. Geef een inkeping op de rug en snij de filets langs de ruggengraat af, zoals je vis fileert. Ve... bekijk recept »
Nodig: 4 tournedos van hertenfilet van elk 150 gram 4 schorseneren 1 dl wildfond Luikse siroop verse laurierstukje gember 1/4 knolselder 200 gr aardpeerboter Compote van gedroogde abricozen,wortel en pistache: 2 wortelen 6 gedroogde abricozen pistac... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg 1 pot schorseneren (Bonduelle 660 gram) 3 bosuitjes 1/2 lepel boter 1 blik kippenragout 250 ml creme fraiche 1/2 dl sherry medium 10 takjes kervel 1/4 theelepel nootmuskaat zout peper 1 ei boter om in te vetten bloem om te vestui... bekijk recept »
1 kg mignongebraad 100 gm boter 750 gm bladerdeeg 750 gm schorseneren 1 citroen 1 ei ----VOOR DE SAUS---- 4 uien 1 lookteentje 1 koffielepel mosterd 500 gm tomaten 50 gm suiker 1 vers gemalen peper 1 zout 1 snuifje kaneelpoeder 1/4 liter rode wijn 1... bekijk recept »
2 peren (gehalveerd)300 g pompoen (in repen)300 g schorseneren (uit de diepvries)200 g krielaardappelen (in vieren)200 g groene kool (in reepjes)4 wortelen (ongeveer 200 g, in julienne)2 teentjes knoflook (fijngesnipperd)3 uien (in partjes)3 el olijf... bekijk recept »
24 scampi's4 schorseneren1 dl melk1 kl zachte boterolijfoliebasilicum (olie)handvol rucolapeperzout1. Maak de schorseneren schoon. Pel de scampi's. Snij ze op de rug van kop tot staart in en verwijder het zwarte draadje. Dep ze goed&nbs... bekijk recept »
800 gr Schorseneren 2 grote aardappelen 2 uien 1 kruidnagel 2 l kippebouillon 200 gr gerookte spekblokjes 1 rookworst 400 gr kippegekakt balletjes 50 gr solo 2 el gehakte peterselie muskaatnoot peper en zout 1. 1 Pel en snij de uien in 2 en pri... bekijk recept »
600 g bloemige aardappelen (ongeveer 6 grote aardappelen) 1 varkenshaasje (van 700 g) 400 g schorseneren 400 g knolselder ½ broccoli ½ bussel bieslook 150 g geraspte kaas 2 l melk 50 g boter nootmuskaat peper en zout 1. Snijd de ges... bekijk recept »
800 gr kalfshaasje 2 el bloem 2 citroenen (sap) 1 kg vers geschilde schorseneren in stukken 3 el olijfolie 3 takjes peterselie, fijngehakt peper&zout (pezo)1. Leg de geschilde stukjes schorseneer in een kom met water en 1 el citroensap, zo voorko... bekijk recept »
4 stuk st-jacobsnoot 3 stuk schorseneren 1 stuk citroen 5 gr oude mimolettekaas reraspt 2 el olijfolie 20 gr boter 1 snuifje peper en zout 1 stuk nootmuskaat 1 stuk verse kastanje geraspt 1 stuk butternootpompoen geschild, ontpit en in stukken ... bekijk recept »