128 recepten met schorseneren
12 sint-jakobsvruchten 4 schorseneren 1 mooie bloemkool 50 g Solo 2 cl olijfolie enkele basilicumblaadjes peper zout muskaatnoot 1. Balsamicoreductie. Doe de balsamicoazijn en de suiker in een pannetje en laat dit inkoken tot een siroop.2. Snijd... bekijk recept »
4 sint-jakobsvruchten (grote)2 schorseneren4 blaadjes spinaziecitroensap50 ml melkscheutje room100 ml room0.5 flesje Duvel200 ml bouillon1 eiwit2 dl zonnebloemolie1 sjalotkruidenboeket1 bosje peterselieolieboterpeperzout1. Schil de schorseneren (doe ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 800 gr schorseneren 2 grote aardappelen 2 uien 1 kruidnagel 5 dl kippenbouillon 200 gr gerookt spek 50 gr boter 2 eetlepels gehakte peterselie muskaatnoot peper en zoutPel en snij de uien in 2 en prik op een snik ervan de kruidnagel.... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1,5 kg geschilde aardappelen zout & peper 400 gr kabeljauwfilet 400 gr geschilde schorseneren in blokjes 1 dl warme melk 2 losgeklopte eieren 25 gr boter 100 gr rauwe ham in flinterdunne reepjes 3 eetlepels fijngesneden peterseli... bekijk recept »
11/2 kg geschilde aardappelen (afkokers) zout, peper 400 gr kabeljauwfilet 400 gr geschilde schorseneren in blokjes 1 dl warme melk 2 losgeklopte eieren 25 gr boter 100 gr rauwe ham in flinterdunne reepjes 3 eetlepels fijngesneden peterselie 2 theele... bekijk recept »
1 1/2 kg geschilde aardappelen (afkokers) Zout Peper 400 gr kabeljauwfilet 400 gr geschilde schorseneren in blokjes 1 dl warme melk 2 losgeklopte eieren 25 gr boter 100 gr rauwe ham in flinterdunne reepjes 3 eetlepels fijngesneden peterselie 2 theele... bekijk recept »
1 wit van een prei 1 aardappel 1 ui 1 pak schorseneren peterselie 150 gr garnalen 50 gr boter 2,5 l water 5 blokjes groentenbuillon 1 citroen 1. schil de schorseneren en leg ze direct in water met citroen.2. Snij de prei, de aardappel en de ui f... bekijk recept »
500 gr schorseneren 1 preistengel 3 aardappelen 1 ui 2 liter rundsbouillon 500 ml melk 2 eigelen, opgelost in beetje melk boter kervel croutons1. Snijd de schorseneren in kleine stukjes en laat ze gaar worden in wat bouillon, samen met de melk z... bekijk recept »
4 vis grietbotfilets 500gr saus boter 4 eierdooiers 1 citroen 1dl room 1kg puree schorseneren 500ml melk 500ml gevogeltefond1. de schorseneren kuisen in gelijke stukken snijden en laten garen in de melk samen met de gevogeltefond daarna mixen tot e... bekijk recept »
Voor 4 personen: bundel verse schorseneren of anders diepvries 1 groene kool middelmaat pot basilicum rucola verse lookbol stuk parmesaan goede olijfolie 4 sneetjes bacon, 3 a 4 mm dik gesneden 600 gr. kippefilet pijnboompitten vers broodkruim gedroo... bekijk recept »