128 recepten met schorseneren
20 g italiaanse kruiden 1 tl knoflook 150 g gezouten boter 2 schorseneren 1 pastinaak 1 winterpeen 1 koolraap 4 el olijfolie 1 snufje zout 1 snufje peper1. Haal de blaadjes van de Italiaanse kruiden en hak ze zeer fijn. Roer ze met de knoflo... bekijk recept »
500 g kalfslapjes (in blokjes snijden van 3 cm) 50 g boter 1/8 l water 500 g schorseneren scheutje azijn zout 250 g champignons peterselie vers gemalen zwarte peper boter om in te vetten[color=blue:c3a73931bd]SAUS[/color:c3a73931bd]: 30 g boter en 20... bekijk recept »
8 plakjes bladerdeeg 400 gram schorseneren 200 gram zachte geitenkaas 100 gram kleine zwarte olijven blaadjes van 1 takje tijm 25 gram amandelschaafsel 1 eetlepel honing Hulpmiddelen Dunschiller kaasschaaf Hulpmiddelen - Dunschiller kaasschaaf... bekijk recept »
500 g schorseneren 400 g Parijse champignons 2 kleine uien 1 wit van prei 1 l gevogeltebouillon 1 el bloem 8 takjes tijm 30 cl witte wijn 120 g mascarpone peper van de molen zeezout 3 el Solo Vloeibaar 4 el goede olijfolie 1. Spoel het zand v... bekijk recept »
schorseneren1. 1.trek plastic handschoenen aan schil ze in snelle rechte bewegingen met een dunschiller leg ze in een kom met water en het sap van een halve citroen om bruinverkleuring tegen te gaan.2. schorseneren in roomsaus 1 kg schorseneren, 1 ui... bekijk recept »
4 KALFSLAPJES VAN 120GR 500 GR AARDAPPELEN 500 GR WORTELEN 500 GR SCHORSENEREN 1 SJALOT TAKJE TIJM 1 BLAADJE LAURIER 2 EIEREN 200 GR RICOTTA 200 ML ROOM 2 EL GRAANMOSTERD 50 GR BLOEM 50 GR PANEERMEEL OF PANKO 2 EL CITROENSAP boter PEPER EN ZO... bekijk recept »
800 gr schorseneren 4 steaks 25 gr solo, bakken en braden 25 gr bloem aardappelen scheutje melk klontje hoeveboter 1 ei peper&zout (pezo) nootmuskaat 1. We wassen en schillen de schorseneren en koken ze gedurende 10 minuten in lichtgezouten water.... bekijk recept »
600 g staartvisfilets (diepvries, Kelvin) 1 kg schorseneren 0.5 bosje platte peterselie 1 onbehandelde citroen 400 g tagliatelle 2 dl lichte room 1 dl visfond (bokaal) 4 eetl. olijfolie 2 eetl. bloem zwarte peper (molen, Topaz) 1. Voorbereidin... bekijk recept »
4 kabeljauwhaasjes van 200 g 16 kasteelaardappelen (in langwerpige 6-kantige vorm gesneden aardappelen) 1 kg verse schorseneren 1 bokaaltje kalfsjus 1 eetlepel gehakte peterselie enkele kervelpluksels 2 dl room boter en olijfolie peper en zout **voor... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1,5 kg schorseneren azijn Voor de saus 30 g boter 40 g bloem 1/2 l melk 1 ei gehakte peterselie citroensap peper en zout nootmuskaatMaak de schorseneren schoon en snij ze in stukjes van ongeveer 5 cm. Kook ze beetgaar in gezouten wat... bekijk recept »