128 recepten met schorseneren
Voor 4 personen: 800 g kipfilet 2 eetl. boter 3/4 eetl. tijm instantsausbinder voor donkere sausen peper en zout Voor de schorseneren: 500 g schorseneren (vers of diepvries) 100 g gerookte spekblokjes 1 sjalot 1 eetl. boter 1 koffiel. 'mosterd 2 laur... bekijk recept »
4 tournedos van hertenfilet van elk 150 gram 4 schorseneren 1 dl wildfond Luikse siroop verse laurier stukje gember 1/4 knolselder 200 gr aardpeer boter Compote van gedroogde abricozen,wortel en pistache: 2 wortelen 6 gedroogde abricozen pistachenoot... bekijk recept »
600g grietbotfilet 90g boter5 cl vlierbloesemazijn sap van een halve citroen 1 dl room 2 dl visfumet1 kg schorseneren 1 kg gekookte aardappelen 2 dl karnemelk 1/2 fijngesnipperde sjalot 4 takjes kervel 4 wortelringetjes- Was de shorseneren en s... bekijk recept »
8 poon filets 4 schorseneren sap van 1/2 citroen een geutje room of melk nootmuskaat peper en zout voor de blanke botersaus: 1 dl witte wijn 150 g malse boter 1 fijngesneden sjalot sap van 1/2 citroen peper en zout groentenvulling: 1 prei 1 wortel 1 ... bekijk recept »
1 visgebraad (kabeljauwhaasje, gevuld met verse zalm +/- 600 g) 4 takjes verse rozemarijn 1 kruidentuiltje 100 g gerookt spek 100 g boter 1 kg schorseneren 2 soeplepels olijfolie 2 soeplepels bloem citroensap 1.5 cl alcoholazijn 3 rode paprika's 1 te... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 hertenribben (hertenrack) 1/2 kilo schorseneren (geschild) 500 gram spruitjes half bakje aalbessen 50 gram boter (om te bakken) 300 gram boter (voor de saus) 150 ml witte wijn 150 ml witte wijn azijn 2 sjalotten (gesneden) 3 tenen ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 hertenribben (hertenrack) 1/2 kilo schorseneren (geschild) 500 gram spruitjes half bakje aalbessen 50 gram boter (om te bakken) 300 gram boter (voor de saus) 150 ml witte wijn 150 ml witte wijn azijn 2 sjalotten (gesneden) 3 tenen ... bekijk recept »
1 pot schorseneren1 uimaggi bouillon italiaanse kruiden Bak de ui en roerbak de schorseneren mee. doe er een scheutje water bij en een kneepje bouillon. even laten pruttelen. bekijk recept »
400 gram schorseneren 2 eetlepels azijn 2 eetlepels melk zout 150 gram champignons klontje margarine of boter 1-2 eetlepels tomatenpuree 1 eetlepel verse dragon (of 1 theelepel gedroogde dragon) Snij de schone wortels in stukken van 5 centimet... bekijk recept »
4 makrelenschorseneren4 bergappelsienen100 g parmezaanse kaas16 schijfjes zwarte truffel (Perigord of Tricastin)1 bot pimpernel1 soeplepel honingeen snuifje gevanileerde suiker. De schorseneren in dunne plakjes snijden en ze krokant bakken in een pan... bekijk recept »