1000 recepten met sjalot
400 g gigli met zongedroogde tomaten (pasta rosso) 1 sjalot 1 rode peper 6 trostomaten 2 el olijfolie1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de sjalot en de rode peper fijn. Snijd de tomaten in blokjes. ... bekijk recept »
1 bloemkool (in roosjes) 300 g zilvervliesrijst 1 el mosterd 1 sjalot (fijngesnipperd) 1 el witte wijnazijn 6 el zonnebloemolie 1 schaal varkensfiletlapjes à la minute (300 g)1. Kook de bloemkool in water met wat zout in 5 ... bekijk recept »
3 el olijfolie 150 g kastanjechampignons (gourmetassortiment) 1 el gesneden sjalot-bosui (gourmetassortiment, bakje 100 g) 2 tl peterselie (bakje 30 g) 1 snufje zout 1 snufje peper 2 tl smaakboter sjalot-tijm (koelvers koksproduct, bakje 80 g)1... bekijk recept »
300 g grijze garnalen 1 bussel waterkers 1 sjalot 1 teentje knoflook 3 citroenen 60 g Parmezaanse kaas 1,5 l water 300 g risottorijst 1,5 groentebouillonblokje 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel boter peper van de molen zout1. Pel de sjalot en de knof... bekijk recept »
2 ambachtelijke baguettes licht meergranen (afbakbrood) 1 el olijfolie 3 takjes platte peterselie 3 sjalotten 12 Amsterdamse mini augurken (pot 235 ml) 400 g biefstukken 2 el kappertjes 2 tl worcestershiresauce ( extra om... bekijk recept »
1 sjalot 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 400 g gepelde tomaten (blik) 2 tl honing 15 g basilicum (bakje) 100 g doperwten (diepvries, ontdooid) 300 g kipdijfilet 2 sneetjes witbrood (zonder korst) 1 ei 75 g Parm... bekijk recept »
2 eetlepels couscous 300 g rundergehakt ½ eetlepel shoarmakruiden 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 takjes munt (in reepjes) versgemalen peper 2 eetlepels olie1. In kom couscous in 50 ml kokend water 6 min. wellen. In kom runderg... bekijk recept »
1 aubergine 1 courgette 20 g platte peterselie 1 sjalot 4 el extra vierge olijfolie 250 g cherrytomaten 620 g bonenmix tricolore 250 g gerookte kipreepjes1. Snijd de aubergine in plakken van een ½ cm dik en de courgette in plakken van 1... bekijk recept »
5 sjalotjes 5 teentjes knoflook 300 g kabeljauwfilet of schelvisfilet 2 rode pepers 2 eieren 5 takjes verse koriander 2 eetlepels Thaise vissaus1. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sjalotjes en knoflook pellen en in stuk aluminiumfoli... bekijk recept »
8 kalfsschnitzels (a 75 g) zout peper 2 eetlepels bloem 1 sjalot 60 g koude boter of margarine 1 dl droge witte wijn 2 dl Marsala 1 pot runderfond (380 ml) 4 takjes salie1. Schnitzeltjes bestrooien met zout en peper. Door ... bekijk recept »