1000 recepten met sjalot
Toastjes met taramosalata voor 15 stuks - 100g kabeljouwkuit - 1 gekookte aardappel - 1 sjalot - 1 el olijfolie - sap van 1/2 citroen - naturel of volkoren toastjes - takje citroenmelissePureer de kabeljouwkuit met de aardappel, de gehakte sjalot en ... bekijk recept »
400 gr pasta200 gr wilde champignons2 eetlepels gehakte bieslook2 dl room1 dl sherry1 gehakte sjalot2 gehakte teentjes look4 blaadjes salieboter4 sneetjes geitenkaas- Kook de pasta al dente en spoel ze onder koud stromend water - Stoof de gehakte loo... bekijk recept »
Voor één persoon: een plak zalm (± 150g) een sjalot (30g) een wortel (50g) een halve preistok (30g) een biet (30g) enkele koolbladeren (30g) een takje tijm peper zout (2g)Versnij de groenten (sjalot, prei, wortel, biet, kool). Leg het stuk vis op een... bekijk recept »
1 kop gierst1 sjalot1 wortel1 teentje knoflookTamarinootmuskaatpeterselieboekweitmeel1 eetlepel zonnebloemoliepeperzeezout- Fruit de fijngesnipperde sjalot in wat olie en voeg de andere ingredienten toe. Vermeng alles goed en voeg voldoende water en ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 pladijzen van 600 g, gefileerd in 8 filets 150 g geraspte harde Belgische kaas 100 g boter 1 sjalot peterselie paprikapoederDe filets degelijk spoelen onder stromend water en afdrogen. Maak een homogene pasta met de kaas, de boter... bekijk recept »
4 kreeftjes van 500 gr 1/2 liter witte wijn 1 gehakte sjalot 1/2 gehakte look 250 gr boter basilicumolieStoom de kreeftjes Snij ze in 2 en grill ze Kook de witte wijn in met de sjalot en de look tot er ongeveer 1 dl overblijft, werk deze op met de bo... bekijk recept »
Nodig voor 4 personen: 1 blik halve perziken 1 blik tonijn 1/2 sjalot 1 hard gekookt ei 2 dl mayonaise peper en zout versiering : sla 1/2 ei citroen peterseliebereid de mayonaise perziken laten uitlekken ei hardkoken sjalot zeer fijn snijden tonijnsl... bekijk recept »
kastanjepaddenstoelen of portobello’s1 ui of sjalotPLUS notenmelangePLUS Lekker gourmetten raclette plakken1. Koop kastanjepaddenstoelen of portobello’s. Snij ze in stukjes en meng ze met gesnipperde ui of sjalot. Bak ze even in boter in een go... bekijk recept »
Solo Vloeibaar 200 g champignons de Paris 300 g Cantharellen (eierzwammen) 1 teentje look 1 sjalot 350 g penne peper en zout truffelolie 1 takje verse tijm 1 bussel peterselie geraspte parmezaan1. Snij de champignons in stukken en bak ze aan i... bekijk recept »
500 GR PASTASTRIKJES 150 GR DOPERWTJES 1 SJALOT 150 GR RAUWE HAM IN REEPJES 1 flesje chef & co knoflook fijne kruiden1. kook de pasta gaar. Fruit de sjalot en de erwtjes in boter. voeg de ham en chef & co toe en laat wat indikken. Giet de strikjes a... bekijk recept »