1000 recepten met sjalot
500 g farfalle200 g chorizoworst (pikante)2 venkelknollen1 sjalot400 g tomatenblokjes (uit blik)1 blikje tomatenpuree50 g geraspte parmezaanolijfoliepeperzout1. Fruit de sjalot en de venkel glazig in olijfolie. Voeg de plakjes chorizo toe en bak 3 mi... bekijk recept »
500 g kalfsgehakt1 sjalot (gesnipperd)1 ei2 el paneermeel1 el olijfoliepeperzout1 pot krieken1 el vanillepuddingpoeder1. Snipper de sjalot. Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter een ovenschaal. bekijk recept »
8 broodjes (kleine ronde)500 g lamsgehakt1 sjalot2 handvol rucola1 eipaneermeel (facultatief)100 g fetaboter0.5 bosje korianderpaprikapoeder (geroosterd)cayennepeperpeperzout1. Hak de koriander. Snipper de sjalot en fruit hem in wat boter. Laat afkoe... bekijk recept »
12 sint-jakobsvruchten1 courgette1 sjalot50 g hazelnotenboter2 el balsamicocrème150 g zure roompeperzout1. Fruit de sjalot in wat boter tot hij begint te kleuren, voeg de courgetteblokjes en driekwart van de gehakte hazelnoten toe en roerbak tot de c... bekijk recept »
1 preigebruik alleen het witte gedeelte 1 kleine sjalot 1 eetlepel extra vergine olijfolie 1 eetlepel boter 300 gram pompoengeschild en in stukken van 1 cm 1 aardappelgeschild in dunne plakken 3... bekijk recept »
1 lamsfilet 1 bûchette verse geitenkaas 4 tomaten 1 sjalotje 1 lookteentje 6 takjes verse basilicum 1 soeplepel honing 4 soeplepels olijfolie 8 koffielepels olijftapenade Voorbereiding Tomaten pellenontpitten en in blokjes snijden.sjalot en look... bekijk recept »
1 lamsfilet 1 bûchette verse geitenkaas 4 tomaten 1 sjalotje 1 lookteentje 6 takjes verse basilicum 1 soeplepel honing 4 soeplepels olijfolie 8 koffielepels olijftapenade Voorbereiding Tomaten pellenontpitten en in blokjes snijden.sjalot en look... bekijk recept »
1 eetlepel jalope?opeperreepjes (potje) ? 1 limoen ? 5 eetlepels olijfolie ? 200 g risottorijst ? 400 ml kokosmelk ? zout ? 500 g kabeljauwhaas ? (versgemalen) peper ? 1 sjalot ? 100 g panklare spinazie (zak a 300 gram) Jalape?opepers laten ... bekijk recept »
2 koppen kinppenbouillon2,5 kop water3eetlepels ongezouten boter2 eetlepels extra virgin olijfolie1 sjalotgehakt1,5 kop risottorijst1/2 kop citroensap2 kommen gebroken sla(roodlofradicchio of frisee) zest van 1 citroen( geraspte citroenschil)1/3 kop ... bekijk recept »
4 sjalotten (100 g), 1 rode paprika, 1 aubergine, 1 courgette, 4 tomaten, 2 teentjes knoflook, 1 tl verse tijm, 1 tl verse rozemarijn, 2 laurierblaadjes, 1 dl olijfolie, zout en peper. De sjalot pellen, halveren en in halve ringen snijden van ? cm di... bekijk recept »