1000 recepten met sjalot
600 g lengfilet1 gele courgette1 sjalot10 zwarte olijven1/2 bloemkool1/2 dl bouillon1/2 dl room1/2 teentje lookzeezoutnootmuskaatpeper [color=blue:bb133f1c9b]**als garnituur:[/color:bb133f1c9b]1 zoete aardappelenkele sprietjes bieslookenkele eetbare ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 blinde vinken. 1 sjalot. 1 ui. 100 gr spekblokjes. 2 eetlepels tomatenpuree. 1/2 liter rode wijn. 1/2 liter kippenbouillon. 150 gr boontjes. 1/2 bloemkool. 2 wortelen. 1 kg aardappelen. 150 gr boter. 2,5 dl melk. 1 eidooier. Peper ... bekijk recept »
1 rogvleugel van 400 g, 2 dl droge witte wijn, 1 wortel, 1 steel prei,,1 kleine sjalot 1 stengel bleekselder, 1 takje tijm, 1 blaadje laurier, 50 g boter, peper en zout 2 dl room, 1 eetlepel gehakte peterselie, 4 pluksels peterselie 4 Pidy - Bouches ... bekijk recept »
16 nieuwe aardappelen 16 lamskoteletten (dikkevan de korte bil) olijfolie 1/2 l kalfsfond bosje verse oregano 1 teentje knoflook12 trostomaatjes 12 groene asperges 2 el verse doperwten 2 el verse tuinbonendubbel gedopt 4 jonge worteltjes 1 Franse sja... bekijk recept »
600 GR aardappelen 600 GR wortelen 4 kalfschipolata's 1 sjalot 200 GR erwtjes (diepvries) 400 ML kalfsfond 2 EL graanmosterd 4 KL boter1. Voorbereiding 2. Snij de aardappelen en wortelen in grove stukken. 3. Snij de sjalot fijn.4. Laat de kalfsfon... bekijk recept »
5 dikke bloemige aardappelen melk room nootmuskaat peper&zout (pezo solo vloeibaar solo, bakken en braden 1 sjalot 1 teentje knoflook 300 gr gemengd gehakt 1/2 rode paprika, geschild of uit bokaal 2 tomaten 1 bol mozzarella peper&zout pezo hoev... bekijk recept »
500 g penne 1 stronk broccoli 4 anjovisfilets (uit een blikje) 2 teentjes knoflook 1 sjalot 4 tomaten 4 eetlepels pijnboompitten 1 eetlepels basilicum (gehakt en vers) 2 klontjes Solo peper en zeezout 1. Plons de tomaten gedurende 10 seconden in... bekijk recept »
500 g spaghetti 1 sjalot een klontje Solo 1 el zacht currypoeder 1 dl gevogeltebouillon 1 dl light room 200 g gerookte zalm olijfolie peper zeezout1. Laat de gehakte sjalot gedurende 3 minuten zacht aanfruiten in een beetje Solo. 2. Strooi het cu... bekijk recept »
500 g tagliatelle 500 g gekokkte en gepelde rivierkreeftjes 300 g bladspinazie 2 courgettes 1 sjalot 1 teentje knoflook 2 dl room 1 dl witte wijn 1 eetl. olijfolie 1/2 blokje visbouillon peper en zout instantsausbinder (facultatief)1. Voorbereiding:2... bekijk recept »
4 cabécou-kaasjes (kleine geitenkaasjes uit de perigord) 15 voorgekookte kastanjes (supermarkt) 80 g gerookt spek 1 kleine sjalot 3 el balsamico-azijn 30 g Solo 5 el notenolie 24 ravioliblaadjes (aziatische supermarkt) 1 eierdooier peper zout1. ... bekijk recept »