1000 recepten met sperziebonen
1 pak tarly (250 g) 2 eetlepels zonnebloemolie 1 zak roerbakgroentenmix (400 g) 300 g sperziebonen zeer fijn (diepvries, pak 450 g) 2 potten coconut & pineapplesaus mild (Kerala Stir Fry, a 250 g) 1 blik ananasschijven&n... bekijk recept »
400 g pangasiusfilet 2 sneden witbrood zonder korst 1 citroen 3 el olijfolie 1 teen knoflook geperst 1 el dille fijngehakt zout peper 2 zakken aardappelpartjes (à 450 g, diepvries) 600 g sperziebonen schoongemaaktOven voorverwarmen op 200°C. Pangas... bekijk recept »
1 kg zoete aardappel 4 el arachideolie ½ tl Jamaican jerk 4 stuks kipworst 400 g babymaiskolfjes 15 g koriander 1 eetrijpe mango 400 g sperziebonen1. Breng een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Boen de aardappelen sch... bekijk recept »
1 pakje gele rijst (325 g) 500 g sperziebonen 2 tenen knoflook (geperst) 2 tl sambal badjak 3 el olie 6 tomaten (gehalveerd) 500 g gamba's ((diepvries), ontdooid) 1 bakje verse koriander ((15 g), grofgehakt)1. K... bekijk recept »
1 kg aardappelen (kruimig, geschild en in stukken) 1 citroen (schoongeboend) 2 x 2 ribkarbonades 4 el olijfolie 2 x 300 g sperziebonen (schoongemaakt) 2 uien (in ringen) el mosterd (grove) 150 ml vleesbouillon&n... bekijk recept »
1 schaal kipdrumsticks (600 g) 3 eetlepels olie 1/2 fles woksaus (oyster & garlic (a 200 ml)) 1 pak snelkookrijst (400 g) 450 g sperziebonen (gebroken (zak a 1 kg, diepvries)) 2 bakjes taugé (a 125 g) 4 eetlepels ... bekijk recept »
2 uien 1 bos bospeen 1 rode paprika 1 gele paprika 200 g sperziebonen 400 g aardappels 4 eetlepels olijfolie 100 g gewelde abrikozen 1 envelopje saffraandraadjes 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander) 1 kaneelstokje 5 kr... bekijk recept »
250 g pipe rigate (pasta) 2 eieren 500 g sperziebonen 370 g tonijn in water (blikje à 185 g) 46 g ansjovisfilets (blikje) ½ el mosterd 3 el mayonaise 1 teen knoflook1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpak... bekijk recept »
25 g roomboter 1 ui 2 tenen knoflook 525 g sucadelappen 2 paprika's 70 g tomatenpuree (blik) 2 tl paprikapoeder mild 25 g bloem 400 g gepelde tomaten (blik) 500 ml vleesbouillon (van tablet) 1 laurierblad 500 g gebroken sperziebonen ... bekijk recept »
400 g penne (buisjespasta) 1 ui 4 eetlepels olijfolie 2 schaaltjes vegetarische balletjes (a 210 g) 2 potten pastasaus Toscana (a 260 g) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 100 g zwarte olijven 2 eetlepels kappertjes... bekijk recept »