1000 recepten met sperziebonen
2 uien 2 el olijfolie 300 g half-om-halfgehakt 450 g sperziebonen (diepvries) 95 g rode pesto 800 g aardappelpuree (koelvers) 150 g verse roomkaas met kruiden1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Snijd de uien in halve ringen. ... bekijk recept »
600 g gebroken sperziebonen 2 uien 2 el olie 200 g beenhamreepjes 8 tortillawraps 3 eieren 175 g geraspte jonge kaas1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de stukken bakpapier op een bakplaat. Kook de sperziebonen in ruim water 4 min. Laa... bekijk recept »
200 g pandan zilvervliesrijst 4 biefstukken 1 el wokolie 4 el zoete chilisaus 6 trostomaten ½ limoen (schoongeboend) 5 g koriander 300 g sperziebonen1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, doe terug... bekijk recept »
1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen kurkuma (koenjit) ½ theelepel gemalen komijn (djinten) ½ theelepel gemberpoeder (djahé) ¼ theelepel zwarte peper (gemalen) 4 kippenbouten 2 eetlepels olie ... bekijk recept »
400 g hamlappen 3 eetlepels boter of margarine 2 uien (in halve ringen) 50 g rozijnen (zak a 500 g) 2 eetlepels mosterd 2 zakken vaste kookaardappels (a 450 g) 1 pak sperziebonen (zeer fijn (450 g, diepvries)) 1 bak ... bekijk recept »
300 g pandanrijst 300 g sperziebonen 5 el olijfolie 2 rode uien (in parten) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 aubergine (in blokjes) 500 g kabeljauwfilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 4 el sojasaus (flesje 1... bekijk recept »
1 pak riso fijne kruiden (250 g) 600 g sperziebonen 2 schaaltjes Schotse zalmfilet (a ca. 255 g) 2 teentjes knoflook 25 g boter of margarine 50 g zwarte olijven 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g)Riso koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen scho... bekijk recept »
300 g couscous 2 el olijfolie 4 lamssaucijsjes 1 ui gesnipperd 600 g sperziebonen 100 ml droge witte wijn of bouillon 2 el peterselie fijngehaktStrooi de couscous in een schaal. Schenk er 500 ml heet water op en laat 5 min. wellen. Verhit in een hap... bekijk recept »
1 zak aardappel (partjes (600 g, diepvries)) 1 voordeelzak gebroken sperziebonen (500 g) 1 rode ui (fijngesnipperd) 1 duopak beenham (reepjes (200 g)) 3 el olijfolie extra vierge 1 el rodewijnazijn (fles 500 ml) 1... bekijk recept »
300 g schelpjespasta 300 g sperziebonen 300 g broccoli 2 el pijnboompitten 2 sjalotten 320 g tonijn en dressing zongedroogde tomaten (zakje) 8 g basilicum (bakje à 15 g)1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking b... bekijk recept »