1000 recepten met tomaat
2 eetlepels balsamicoazijn Delhaize 4 grote tomaten 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 rode uien 12 blaadjes verse basilicum zout, zwarte peper van de molen 4 sneetjes zuurdesembrood1. Pel en snij de uien in heel fijne schijfjes. Knip de bas... bekijk recept »
3 el Honig Soepcreatie voor verse groentesoep (pot 138 g) 2 el olijfolie 200 g Beter Leven kipfilet 150 g fijne soepgroenten 2 tomaten 1 l lauwwarm water 2 el peterselie (bakje 30 g)1. Verhit in een soeppan de olijfolie. Bak de kipfilet met de ... bekijk recept »
6 el Pietro Coricelli olijfolie extra vergine (fles 1 l) 400 g tomatenblokjes 250 g cherrytomaatjes 2 tenen knoflook 1 ui 350 g spaghetti 150 g ricotta (baktje 250 g) 3 el peterselie (bakje 30 g) 200 ml water 1 snufje zout 1 snufje peper1. ... bekijk recept »
8 sneetjes casino brood 8 cherrytomaatjes 125 gr spekblokjes 2 bosuitjes, in ringetjes Boter om in te smeren, gesmolten 25 gr geraspte kaasVerwarm de oven op 180 garden. Bak het spek in een koekenpan zodat het meeste vet en vocht verdw... bekijk recept »
3 trostomaten ½ potje zwarte olijven (zonder pit (240 g), uitgelekt) 75 ml olijfolie 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 el kappertjes (potje 100 g) 200 g spaghettini (zak 500 g) 1 bakje basilicum ((15 g), alle... bekijk recept »
250 g couscous 3 el pijnboompitten 4 tomaten 3 bosuitjes 75 g rucola 1 avocado 4 el olijfolie 1 citroen1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de couscous los met een vork en laat tot lauw afkoelen. 2. Roost... bekijk recept »
2 eetlepels bladpeterselie, gehakt 1 eidooier 1 eetlepel extra fijne olijfolie 1 koffielepel gedroogde oregano 100 g gehakte olijven snuifje geraspte muskaatnoot 4 grote vleestomaten 1 teentje knoflook olijfolie 2 eetlepels paneermeel 2 eetlepels pij... bekijk recept »
3 vleestomaten 1 el verse Italiaanse kruiden (fijngehakt) zwarte peper (versgemalen) 2 el olijfolie 6 sneetjes Pain (de Boulogne) 4 el mayonaise (met yoghurt) 30 g rucola 2 blikjes sardinefilets ((120 g), uitgel... bekijk recept »
250 gr bloem1 zakje droge gist van 7 gr25 ml olijfolie + om te besprenkelen1,5 theel zoutSnufje zwarte peperZeezoutVerse rozemarijnOngeveer 12 cherrytomaatjesZeef de bloem en meng met 1,5 theelepel zout. Meng het gist met 150 ml warm water en laat ee... bekijk recept »
12 rode pepers 7 sjalotten 7 teentjes knoflook 200 g kerstomaatjes 1 plak palmsuiker 1 serehstengel 3 cm gember 1 scheut olie 1 limoen 2 blaadjes djeroek peroet (Indisch limoenblad) 2 el appe... bekijk recept »