1000 recepten met tomaat
350 gram risotto 2 sjalotjes of rode ui 1 teentje knoflook 750 gram asperges scheut olijfolie mild 2,5 dl tuinkruiden bouillon, 5 dl kookvocht van de asperges verse peperzout en nootmuskaat 50 gram pecorino kaas Verhit in een hapjespan 2 el. olijfoli... bekijk recept »
1 grote aardappel 6 plakjes heel dun gerookt spek 1/4 appelgeschild en in fijne schijfjes gesneden mayonaise arachideolie zonnebloemolie sojaolie olijfolie knoflook Provencaalse kruiden zout zwarte peper mosterd mosterdzaadjes peterselie parmezaanse ... bekijk recept »
300 gram AH Penne Rigata 2 aubergines 2 teentjes knoflook 1 zakje verse provencaalse kruidenmix 5 eetlepels olijfloie 1 pot sugo piccante 400 gram kabeljauwfilet 75 gram zwarte olijven zonder pit Penne bereiden volgens gebruiksaanwijzing. aubergines ... bekijk recept »
Een handvol rozenblaadjes uit de tuin. 60cl water 250 gr poedersuiker 3 el rozenwater 2 druppels rode kleurstof 2 blaadjes gelatine 2 eiwitten Hulpmiddelen Ijsmachine Hulpmiddelen - Ijsmachine Voorbereiding Rozenblaadjes spoelen Gelatine blaadjes we... bekijk recept »
4 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries10 kleine trostomaten (Tasty tom)1 teen knoflookuitgeperst1 eetl. fijngewreven verse tijmblaadjes1 eetl. vloeibare honing3 eetl. olijfolieextra viergeVergemalen zwarte peper300 gr zachte geitenkaasverkruimeld V... bekijk recept »
300 gr. rijst(bij voorkeur arboriorijst of risotto rijst) 400gr. kip (bij voorkeur boven bout filets)6 Romatomatenuiknoflookrode paprikakoffielepel tomatenpureekannetje waterhandje vol ontpitte olijven100 gr. gemalen parmezaanse kaasolijfolieoreganop... bekijk recept »
400 gram risotto rijst2 fijngehakte knoflooktenen2 el. olijfolie35 gram fijngesneden zongedroogde tomaten1 dl. witte wijn1,1 l. kippenbouillon125 gram Cantadou Pesto2 el. citroensap1 tl. citroenschil Bereidingswijze Roer de fijngesneden knoflooktenen... bekijk recept »
0,5 l groentebouillon 30 g margarine 1 gesneden ui 1 geperst teentje knoflook 100 g korrelrijst 1 blikje (a 400 g) tomaten in blokjes 30 g geraspte belegen kaas 15 g gehakte verse kruiden (basilicumpeterselie en bieslook) Breng de bouillon in een gro... bekijk recept »
2 dl visfond1 visbouillontablet1 dl droge witte wijn1 sjalotje1 teentje knoflook2 el olijfolie1 klein gedroogd chilipepertje150 gram grote noorse garnalen4 vleestomaat in stukjes( 400 gram)200 gram aboriorijst25 gram boterzoutpeper1 el fijngehakte pe... bekijk recept »
4 courgettes 2 blaadjes salie 4 eetl. olijfolie 50cl. gevogeltebouillon 50cl. melk 1 ui 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 400gr. risottorijst 1 koffiel. gedroogde tijm 1 koffiel. gedroogde oregano 50gr. gemalen parmezaan 5 eidooiers 4 eetl. paneerme... bekijk recept »