1000 recepten met tomaat
- koelverse gnocci (in de Natuurwinkel te koop onder het merk Biorgin) - 1 kleine courgette - 2 tomaten - 4 zongedroogde tomaten - eetlepel pesto - half zakje pijnboompitten - klein stukje pecorino kaas - stukje schapenfeta - Doe de hoeveelhei... bekijk recept »
5 eetlepels gare linzen 1 tomaat 1 eetlepel linzenvocht of bouillon Bereidingswijze De linzen uit de pan halen voor u ze verwerkt in een gerecht. Zeef de linzen met de ontvelde tomaat. Voegom het zeven te vergemakkelijkeneen eetlepel vocht toe. Gee... bekijk recept »
4 Bagels 4 el Mascarpone 100 gram gerookte zalm 4 tomatenin dunne schijfjes versgemalen peper 8 takjes verse dille Snijd de broodjes horizontaal doormidden en besmeer de beide helften met de mascarpone. Beleg de ene helft met gerookte zalm en tomaat,... bekijk recept »
Nodig: Lawash (Iraans broodte koop bij de Turkse bakker. Eventueel te vervangen door het platte Turkse brood) 70 g feta 1 el olijfolie 1 theelepel oregano 1 theelepel gehakte peterselie zoutpeper ijsbergsla tomaat komkommer Meng de ... bekijk recept »
8 sneden brood2 tomaten4 sneetjes gekookte ham1 koffielepel Provencaalse kruiden200 g mozzarella. - Leg 4 sneden brood op uw werkblad en beleg ze met schijfjes ham, tomaat en mozzarella. Overstrooi met Provencaalse kruiden en bedek met de resterende ... bekijk recept »
1 stokbroodeen dag oud300 g tomaten150 g rode uien8 eetlepels koudgeperste olijfoliezoutpeper uit de molen1 eetlepel citroensap200 g feta1 theelepel gedroogde oregano Verwarm de oven voor op 150 ?C. Verdeel het stokbrood in tweeen en snijd het vervo... bekijk recept »
1 tl boter ? tomaatgeschild en in kleine stukjes gesneden 1 ei 1 el melk 1 el geraspte kaas Verhit de boter in een klein pannetje en voeg de tomaat toe. Kook voor ongeveer 1 minute. Klop het ei, melk en kaas en voeg toe. Kook zachtjes totdat het indi... bekijk recept »
- gekookte volkorenpasta voor 2 personen - 1 pak spinazie uit de diepvries (geen a la creme) - 2 tomaten - 4 zongedroogde tomaatjes (in olie) - bakje pijnboompitten - klein bakje huttenkase - Ontdooi de spinazie in de magnetron - snij de gedroo... bekijk recept »
200 gr. ongepelde pistachenootjes 1? theelepel basilicum 1 theelepel Italiaanse kruiden 2 citroenen 6 eetlepels olijfolie met basilicum zout & versgemalen zwarte peper 24 minitrostomaatjes 300 gr. serranoham (in dunne plakjes) 50 gr Rucola-sl... bekijk recept »
1 flinke vleestomaat, 4 eetlepels roomkaas, een stukje komkommer, 1 flinke wortelgeschrapt, 1 eetlepel gesnipperde bieslook, peper en zout 1)Snijd het topje van de tomaat af en bewaar het als dekseltje.Hol de tomaat met een lepel uit tot een bakje. 2... bekijk recept »