1000 recepten met tomaat
250 g zelfrijzend bakmeel 1 theelepel zout 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels groene pesto 1 blik tomatenblokjes ((400 g) uitgelekt) 2 theelepels pizzakruiden 150 g minibolletjes mozzarella1. Boven kom zelfrijzend bakmeel met zout zev... bekijk recept »
4 cœur de bœuf tomaten 2 pakjes zomerse tomatenmengeling 120 g kersen 1 citroen bio 2 zakjes minimozzarellabolletjes 50 g parmigiano 10 g verse basilicum 10 g verse munt 10 g verse koriander 1 eetlepel rijstsiroop bio 6 eetlepels balsamicoazijn 3 eet... bekijk recept »
1 brood (pain rustique, in dikke plakken gesneden) 6 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook (gehalveerd) 6 rijpe tomaten zeezout (molentje)1. Brood aan beide kanten met 4 el olijfolie bedruppelen of bestrijken. Brood op rooste... bekijk recept »
400 g spruitjes 1 snufje zout 3 el vloeibare margarine 50 g pijnboompitten 300 g tomaten 1 oude witte boterham 1 snufje peper 0,5 el cayennepeper1. Kook de spruitjes in water met zout smaak ca. 8 min. Giet ze af in een vergiet en laat ze uitle... bekijk recept »
2 tomaten 1 wrap tortilla (pak a 4 stuks) 1 bakje witte kaas met olijven en knoflook in olie (150 g) ½ blik maïskorrels (150 g) 1 el jalapenopeperreepjes (pot a 225 g) 2 el guacamoledip (pot a 300 ml)1. Tomaten... bekijk recept »
300 g spaghetti 300 g kipfilet 1 rode paprika 3 el olijfolie 470 ml pastasaus sugo basilicum 250 g cherrytomaten 75 g Parmezaanse kaas1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Snijd ondertussen de kipfilet in blok... bekijk recept »
1 grote venkelknol 1 eetlepel boter of margarine ( 1/2 eetlepel om in te vetten) 1 bakje cherrytomaten (250 g) 50 g groene (knoflook)olijven 1 blikje ansjovisfilets (48 g) 4 eieren ¼ theelepel zout 100 g bloem 4 dl... bekijk recept »
350 g spaghetti 6 tomaten 6 el olijfolie extra vierge 2 tl gedroogde tijm 3 sneden wit casinobrood zonder korst 2 teentjes knoflook geperst 250 g ricottaKook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Snijd intussen d... bekijk recept »
2 blaadjes witte gelatine (zakje a 12 stuks) 50 ml balsamicoazijn 2 el suiker 500 ml tomatensap 2 trostomaten (ontveld en in piepkleine blokjes) 1 el verse basilicum ((zakje a 15 g), in fijne reepjes) 75 g Parmezaanse kaas&... bekijk recept »
300 g volkoren spaghetti 1 ui 1 puntpaprika (rood) 300 g kipfilet 2 el olijfolie 5 trostomaten 3 el citroensap1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en de paprika in blokjes. Snijd ... bekijk recept »