1000 recepten met tomaat
3 el mayonaise 2 tl sambal 4 tortillawraps 2 tomaten 2 gerookte makrelen 75 g rucola1. Meng de mayonaise met de sambal. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon. 2. Verdee... bekijk recept »
3 tomaten 1 ui 1 pot bruine bonen (330 g) 1 pot maïskorrels (180 g) 3 el barbecuesaus 20 g verse koriander 1 snufje zout 1 snufje peper1. Doe de in partjes gesneden tomaten met de ui, de bruine bonen, de maïskorrels en de barbecuesau... bekijk recept »
3 rijpe tomaten 1 eetlepel peterselie (fijngesneden) 25 g pijnboompitten 2 kroppen sla (romana) 2 teentjes knoflook (geperst) 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn (witte)1. Snijd het vruchtvlees van de tomat... bekijk recept »
2 sneetjes maïsbrood 4 el piccalilly 8 Tommies snoeptomaatjes 2 plakjes gekookte ham 2 sneetjes volkoren vloerbrood 1 kleine banaan 1 flesje mineraalwater1. Besmeer de sneetjes maïsbrood met de piccalilly. Leg er de plakjes snoeptomaa... bekijk recept »
30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((ham, 75 g), in reepjes) 400 g rundergehakt 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 fles passato di pomodoro&nbs... bekijk recept »
1 gerookte makreel ¼ komkommer 3 el groene pesto 4 middelgrote tomaten 1 el olijfolie extra vierge1. Verwijder het vel van de makreel en neem het visvlees van de graat. Verdeel het met een vork in kleine stukjes. Weeg 200 g van de vis af... bekijk recept »
1 pak noten- of granenrijst (circa 250 g) 200 g rijpe trostomaten 200 g oude kaas 2 teentjes knoflook 2 sjalotjes 0.5 bosje dille 0.5 bosje dragon 0.5 bosje peterselie 3 el witte wijnazijn 1 el honing olijfolie olijfolie staafmixer met het bijbeh... bekijk recept »
250 g cherrytomaten 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel grof zeezout 1 zakje Italiaanse kruidenmix (12 g) 200 g bloem 100 g boter (in blokjes) 5 eieren 1 bakje ricotta (kaas, 250 g) 100 g Grana Padano ((kaas), in grov... bekijk recept »
1 ui 3 tenen knoflook 8 el olijfolie 800 g gepelde tomaten (blik à 400 g) 2 el pijnboompitten 150 g Pecorino Romano 30 g basilicum (bakje à 15 g) 8 verse lasagnebladen (pakje 250 g)1. Snipper de ui en snijd 2 tenen knoflo... bekijk recept »
8 trostomaten 2 eetlepels olijfolie 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel gedroogde tijm 1 eetlepel grof zeezout 150 g surimisticks (fijngesneden) 250 ml zure room 2 eetlepels verse peterselie (fijngesneden) ½... bekijk recept »