1000 recepten met tomaat
2 eieren 1 scheutje melk 100 gr semi gedroogde tomaatjes op olie 50 gr sla naar keuze klontje boter zout en vers gemalen zwarte peper 150 gr boursin roomkaas sjalot en bieslook 1. Als mooie , lekkere variatie met gerookte zalm of Parma ham.2. Of... bekijk recept »
100 gram Spekreepjes 3 kerstomaatjes 5 eieren scheut melk1. Bak de spekjes in een pan.2. Kluts de eieren en voeg een scheut melk toe.3. Snijd de tomaatjes in kleine plakjes.4. Doe het mengsel bij in de pan.5. Voeg vervolgens de tomaatjes toe.6. Ba... bekijk recept »
2 grote eieren 1/2 tomaat in blokjes zonder de zaadjes 1 bosui in ringetjes of stukjes 2 tl room peper en zout uit de molen 1 el ongezouten boter 1 tl olijfolie 1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius. Vet een ramekin (mini-ovenschaaltje) ... bekijk recept »
1 dl melk 3 dl light room 1 dl water 100 g suiker 2 el kandijsuiker 1 vanillestokje 2 tomaten 3 eetlepels gehakte basilicum 5 eierdooiers 1. Verwarm de oven voor op 150°C. 2. Zet er een ovenvaste schaal in met water. 3. Breng de melk aan de kook ... bekijk recept »
8 stukken filodeeg 2 eetlepels Solo Vloeibaar 6 tomaten 2 bolletjes mozzarella 2 eetlepels Bertolli exta vergine peper en zout 3 takjes basilicum 1. Verwarm de oven op 240°.2. Verdeel de tomaten en de kaas in zeer kleine blokjes en meng ze met de... bekijk recept »
200 gr bladerdeeg 250 gr geitenkaas, Chavroux Tendre Bûche, Sainte-Maure-de-Touraine.. 2 tomaten 8 takjes basilicum (kleine blaadjes) 8 zongedroogde tomaten op olie olijfolie peper&zout (pezo) van de molen1. Verwarm de oven voor op 200°.2. Rol het bl... bekijk recept »
2 sjalotjes, fijngesnipperd 2 kl solo 2 tomaten 1 bol mozzarella peper zout basilicum knoflook 2 kl solo1. Verhit 2 fijngesnipperde, met 2 koffielepels solo besprenkelde sjalotjes 1 minuut in de microgolf.2. Schik 2 in plakken gesneden tomaten e... bekijk recept »
4 trostomaten 2 el maïzena 4 dl droge witte wijn 1 el olijfolie 1 teen knoflook fijngehakt 300 gr Leerdammer geraspt 300 gr belegen kaas geraspt 5 takjes basilicum in fijne reepjes gemalen zwarte peper 1. Een lekkere kaasfondue met een mediterraa... bekijk recept »
50 gr feta 1 fl;inke tomaat 1 el olijfolie peper en zout uit de molen naar smaak 1. Leg een ingekruiste tomaat even in heet water en pel de tomaat. Haal de groeiaanzet weg en verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Snij ook de feta in blokjes. 2.... bekijk recept »
3 stuks tomaten 1 blik tomatenblokjes 1 stuk aubergine 20 druppels wocestershire saus 3 snuifjes zout 4 snuifjes peper 5 druppeltjes tabasco 4 snuifjes basilicum 4 sprays knoflooksap 4 sprays pepersaus 1 laagje kaas 8 lepels olijfolie 1. snijd... bekijk recept »