1000 recepten met venkel
2 kg verse Zeeuwse mosselen 1 sjalotje 2 teentjes knoflook 25 g roomboter 1 kleine prei 1 venkel 2 stengels bleekselderij 300 ml witte wijn 1 bosje peterselie 2 citroenen 4 el olijfolie extra ... bekijk recept »
300 g penne zout en peper 2 el pijnboompitten 1 venkelknol met groen 1 rode ui in halve ringen 1 komkommer in halve plakjes 4 el olijfolie extra vierge sap van 1 citroen 8 Hollandse Nieuwe (haring)Kook de penne in ruim water met zout beetgaar volg... bekijk recept »
800 g kruimige aardappels 100 ml melk 1 ei 1 ui 1 rode paprika 1 groene paprika 250 g champignons 1 venkel olijfolie om in te bakken 100 g geraspte jonge kaas 400 ml gezeefde tomaten 300 g ... bekijk recept »
1 venkel 150 g witlof (in reepjes) 1 eetlepel citroensap 250 g cherrytomaten 5 eetlepels olijfolie 1 theelepel mosterd ½ teentje knoflook (geperst) 2 eetlepels witte-wijnazijn 100 g gruyère ((kaas) in reepjes)1. Ov... bekijk recept »
300 g meergranen spaghetti 250 g snijbonen boter 2 tl chilivlokken 150 g gorgonzola dolce 200 g gerookte zalm PastaKook de pasta gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.Snijd de uiteindes van de snijbonen en snijd ... bekijk recept »
3 stronken witlof 2 venkelknollen, in dunne parten 4 el olijfolie 300 g schelpjespasta (zak 500 g, biologisch) 150 g belegen kaas 50+ (biologisch), geraspt 1 zakje walnoten (50 g), grof gehakt1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van ... bekijk recept »
3 tenen knoflook 20 g Italiaanse kruidenmix 50 ml olijfolie 200 g venkel 250 g tomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 100 g sjalotten 1 snufje zout 1 snufje peper 500 g lamsgehakt 60 g paneermeel 1 ei (M) 30 g boter 1 vijzel1. Verwarm ... bekijk recept »
1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 venkelknol 75 ml mayonaise 1 citroen (uitgeperst) 4 zalmfilets (wild a ca. 125 g (zak 750 g diepvries) ontdooid) 2 el olijfolie 1 komkommer (in halve plakjes) 1 zak veldsla ... bekijk recept »
2 eetlepels bieslook, fijngesnipperd 1 cavaillonmeloen 2 eetlepels ciderazijn ijsblokjes 2 eetlepels olijfolie 200 g oudbakken brood paprikapoeder 1 Spaanse meloen (gele meloen) 0,5 knol venkel zout bieslook voor de afwerking1. Snijd de korsten van h... bekijk recept »
1 rode paprika 2 el sesamolie 350 g groente wokstukjes 3 el Japanse sojasaus 1 venkelknol 300 g spinazie 850 g flageolets1. Halveer de paprika en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 2 x 2 cm. Verhit de ... bekijk recept »