1000 recepten met venkel
2 kilo mosselen (panklaar) 2 venkelknollen 1 groene paprika 1 ui 2 eetlepels olijfolie 1 blik tomatenblokjes (400 g) 300 g tuinerwten (diepvries) zout en peper 1 zakje verse koriander (15 g) 12 groene olijven1. M... bekijk recept »
2 grote venkelknollen 1 zak Parijse worteltjes (300 g) 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g) ½ zakje verse peterselie (zakje a 30 g) 1 pakje kaassaus (4 kazen, 57 g) 1 bakje ricotta (kaas, 2... bekijk recept »
1 venkelknol 2-3 eetlepels olijfolie 1 ui (fijngesneden) 400 g rijst (wit (zak a 1 kg)) 2 groentebouillontabletten 500 g romatomaten 1 blik rode zalm (wild (213 g)) 100 g Goudse kaas (belegen gemalen (zakje a 175 g))... bekijk recept »
300 g spaghetti olijfolie om in te bakken 400 g kipfilet 250 g haricots verts 150 g rucola 0.5 bosje basilicum 65 g hazelnoten olijfolie extra vierge Spaghetti met kipfilet en pestoVerwarm de oven voor op 180 °C.Verwar... bekijk recept »
3 venkelknollen 2 el olijfolie 400 g schelpjespasta 250 g camembert1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de venkel in dunne plakjes, bewaar het eventuele venkelgroen ter garnering. Fruit de venkel in de olie 7-8 minuten op middelhoog vuur. K... bekijk recept »
4 sneetjes wit casinobrood 2 el pompoenpitolie ’s Middags voorbereiden:MelbaVerwarm de oven voor op 125 °C.Snijd de korstjes van het brood. Rol het brood, tussen twee vellen plasticfolie, met een deegroller flinterdun uit. Strijk er met een kwast pom... bekijk recept »
2 kleine venkelknollen 250 g cherrytomaten 8 groene pepers mild (pot a 310 g) 1 el witte-wijnazijn 5 el olijfolie extra vierge 150 g witte kaasblokjes 1 zakje basilicum (15 g)1. Groen van venkel snijden en bewaren, knollen verti... bekijk recept »
1 rode ui 4 teentjes knoflook 1 venkelknol 1 aubergine 1 courgette olijfolie om in te bakken 1 el honing 500 ml water 300 g couscous 150 g feta 200 g sardientjes in tomatensaus 200 g kikkere... bekijk recept »
650 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild) 1 noot boter 4 eetlepels droge witte wijn enkele takjes verse tijm 600 g kabeljauwfilet 1 knoflookteen 5 cl melk 1 niet te dikke venkelknol peper en zout 3 tomaten1. Doe de in blokjes gesneden aarda... bekijk recept »
350 g verse zalmfilets 1 appel 0,5 venkel 2 sneden wit brood zonder korst 1 citroen 1 potje zalmeitje 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel olijfolie 1 pakje verse dille peper en zout1. Schraap de zeste van de citroen. Snij de zalm in blokjes en laat... bekijk recept »