1000 recepten met venkel
2 venkelknollen 600 gram aardappelschijfjes 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes 4 eetlepels Bertolli Gentile extra vergine olijfolie 4 stukken kabeljauwfilet 1 citroen in parten Voor de kaas-kruidenkorst: 2 eetlepels crème fraîche 6 eetlepels ... bekijk recept »
2 knollen venkel 1 flinke eetlepel gedroogde oregano 4 moten zwaardvis 1 citroen 150 gr ontpitte zwarte olijven 1 glas droge witte wijn 1 dikke ui 2 teentjes look 1 liter passata van goede kwaliteit 1 vers rood pepertje 8 middelgrote vastkoke... bekijk recept »
•400 g “Plate de Florenville” aardappelen (nettogewicht, geschild) •500 g pangasiusfilets •1 l water •1 venkelknol •2 tomaten •200 g diepgevroren erwtjes •2 visbouillonblokjes •1 dopje saffraanpoeder PEPER EN ZOUT 1. 1.Doe de geschilde en in... bekijk recept »
2 venkelknolletjes 1 citroen 2 el vloeibare margarine 1 Knorr Bouillonketeltje Vis 4 stukjes pangasiusfilet van 35 g 4 stukjes zalm van 35 g 4 grote ongekookte gepelde gamba's 8 el slagroom Extra: 4 velletjes vetvrij papier of aluminiumfoli... bekijk recept »
1 grote rode ui gesnipperd 1 teen knoflook fijn gesneden 3 venkelknollen 2 tomaten 1 prei in halve ringetjes 50 gr bloem 40 gr boter 500 ml melk 650 gr kabeljauwfilet 4 takjes dille fijngesneden 600 gr voorgekookte aardappelschijfjes 1 citro... bekijk recept »
Voor de papilotte: 500 g zeewolffilet in 4 gelijke porties 1 venkelknol 1 bakje lamsoor Solo Vloeibaar 1 -2 tl venkelzaad 1 scheutje Pastis 1 limoen Voor het kruidenslaatje: 1 bakje waterkers 1 handvol verse dragonblaadjes 1 handvol verse mun... bekijk recept »
1 kleine venkelknol 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten 1 el citroensap 100 ml light room peper 1 klein plakje gerookte zalm 50 g zalmeitjes1. Houd wat venkelgroen apart en snijd de venkel in stukjes. Breng de venkel in ½ l water met het bouillonke... bekijk recept »
1 venkelknol met fijn groen eraan 12 schoongemaakte coquilles 0.5 g (paar draadjes) saffraan 3 el Solo Vloeibaar 1 zakje kant en klare Knorr Hollandaisesaus met witte wijn 1. Snijd het fijne groen van de venkelknol en houd het apart. Halveer de ve... bekijk recept »
400 gr verse tonijn 1 bosje lenteuitjes 1 venkel 1 limoen voor de marinade 1/2 dl soja gember geraspt of in poeder wasabi 4 plukjes scheuten (prei, luzerne) 1 el sesamzaad 1. snij de tonijn in blokjes. Meng de ingrediënten voor de marinade. marin... bekijk recept »
3 venkelknollen enkele twijgjes dille 3 eetlepels Solo Vloeibaar 4 stukken verse zalm van ongeveer 100 g 1 dl witte wijn1. Verwijder de buitenste, hardere stukken van de venkel.2. Snij de dille fijn.3. Bak de venkel eventjes in een pan in de vloei... bekijk recept »