1000 recepten met venkel
40 g tomaten (zie recept gedroogde ingelegde tomaten)500 g ricotta500 g ricotta100 g parmezaan150 g bloem ( wat extra)1 venkel200 g kerstomaten40 g rucola2 el witte balsamicoazijn1 el dragon (gehakte)40 g boter7 el olijfoliepeperzout1. Laat de gedroo... bekijk recept »
500 g gehakt250 g chorizo (in plakjes)600 g nieuwe aardappelen1 venkel1 sjalot1 el gehakt peterselie1 kl venkelzadenolijfoliepeperzout1. Spoel de venkel en snij hem in reepjes. Pel en snipper de sjalot. Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Koo... bekijk recept »
200 g sardines 500 g spaghetti of linguini 200 g venkel 4 verse uitjes Solo Vloeibaar 100 g tomatensaus 50 g pijnboompitten 50 g kappertjes 50 g rozijnen zout piment poeder1. Maak de sardines schoon: snij de koppen en de staarten af en druk me... bekijk recept »
100 gr. Zalm in eigen nat (Saupiquet) 1 venkelknol 1 blokje visbouillon 2 kfl. dragon Pezo 75 ml. room (ik verkies 5% room) 1 kfl. maïzena 10 ml. Ricard Groen vd venkelknol 125 gr. linguines 1 kfl. citroensap1. Kuis venkelknol en snij hem in fijn... bekijk recept »
1 grote mooie venkel 25 gr roomboter 50 ml kookroom 400 ml kippenbouillon van een blokje 4 grote rauwe gamba's schoon en zonder darmkanaal 8 satéprikkers 2 el pastis ( anijslikeur) 2 plakjes bacon in de lengte gehalveerd 1. NEE, niet schrikken van d... bekijk recept »
4 stukken tonijnfilet van 125 g 1/2 sinaasappel 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 1 venkelknol 75 g rucola 2 eetlepels zwarte olijven zonder pit 25 g pijnboompittenBoen de sinaasappel schoon en rasp een halve eetlepel oranje schil eraf.... bekijk recept »
4 stukken tonijnfilet (à125 gram) halve sinaasappel 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 1 venkelknol 75 gram rucola 2 eetlepels zwarte olijven zonder pit 25 gram pijnboompittenBoen de sinaasappel schoon en rasp een halve eetlepel oranje s... bekijk recept »
500 gr venusschelpen500 gr kokkels150 gr mager rookspek2 uien4 teentjes knoflook1 venkel1 courgette1 groot blik tomatenblokjes5 cl anijslikeur20 cl droge witte wijn40 cl visfumet1 dopje saffraan-gehakte bieslook-gehakte venkelgroen-gehakte peterselie... bekijk recept »
2 sjalotjes 200 gram venkel 2,5 dl. droge witte wijn 4 dl. visbouillon 4 dl. slagroom gemengd met 1 theelepel maizena zout en versgemalen peper 150 gram zalmfilet 150 gram filet van wittebv. tongschol of schelvis 100 gram garnalen boter of olijfolie ... bekijk recept »
- 500 g tortellini (versmarktBenito) - 1 venkel - 2 tomaten - 1,5 dl kippenbouillon (1/4 bouillonblokje opgelost in 1,5 dl heet water) - 245 g Boursin Cuisine met fijne kruiden en knoflook - 1 eetl. olijfolie - peper en zout Voorbereiding - Sn... bekijk recept »