1000 recepten met venkel
1 el Solo Vloeibaar 1 pak bladerdeeg (koelvak) 1 bosje radijsjes 350 g boterrapen 1 el erwtjes 1 lente-uitje 250 g ricotta 2 eieren versgemalen peper zeezout Voor het slaatje: 2 venkelknollen 2 roze pompelmoezen radijsscheutjes waterkers Extr... bekijk recept »
500 gram verse vis kabeljauw,zalmmoot,ongepelde garnalen. 1/2 prei 1/2 venkel 1/2 ui 3 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 blaadje laurier 1 eetlepel provencaalse kruiden op olie 3 draadjes saffraan zout ,versgemalen peper Maak de soor... bekijk recept »
1 kilo vis in stukken (zeeduivelpoonpietmanzeepaling) vismarinade viskruiden vuurkruiden 200 gr ui 3 teentjes knoflook 4 aardappelen een halve venkel 2 el gesnipperde peterselie tijm en laurier 1 l visfund enkele draadjes saffraan olijfolie peper en ... bekijk recept »
4 grote vastkokende aardappelen 3 dl olijfolie zout en peper 1 teentje look 4 el mayonaise 1 el verse bieslook 1 dl witte wijnazijn 2 boterhammen 400 g griet (in 4 stukken) 2 venkel 2 dl bisque (kant-en-klaar) saffraanSnijd de aardappelen en de venke... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 Provencaals gebraad (± 1,2 kg) 6 tomaten 2 a 3 venkelknollen 1 sjalot 1 teentje knoflook 2 eetl. kappertjes 2 eetl. olijfolie 1/2 eetl. Provencaalse kruiden cayennepeper peper en zout- Snij de venkel in grote stukken en de... bekijk recept »
Voor 4 personen: reefilets 2 sinaasappelen 1 steranijs 1 dl water 1 eetlepel PH Wildbouillon 1 eetlepel balsamicoazijn Bakken & Braden 2 eetlepels Grand Marnier 8 schijfjes Gandaham 2 schijfjes ganzenlever ½ venkel Arachideolie tijm, rozemarijn e... bekijk recept »
voor 4 personen/bereidingstijd: ca 45 minuten: 200g uien 400 g tomaten 500g rundergehakt zout peper paprikapoeder 500 g venkel 300 g aardappelen 200 g geraspte kaas1.de uien pellen en fijnsnijden 2.de tomaten wassen, even in kokend water dompelen, da... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 dorade filets 5 bosuien gesneden 4 rode puntpaprika’s 50 ml sherry azijn 200 gram couscous verse peterselie 220 ml groentebouillon verse bieslook 1 sinaasappel (rasp van de schil) verse munt 1 citroen (rasp van de schil en het sap)... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 dorade filets 5 bosuien gesneden 4 rode puntpaprika’s 50 ml sherry azijn 200 gram couscous verse peterselie 220 ml groentebouillon verse bieslook 1 sinaasappel (rasp van de schil) verse munt 1 citroen (rasp van de schil en het sap)... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 zeebaarsfilets 6 eetlepels boulgour een halve aubergine 1 courgette een halve venkel 3 mooie tomaten 2 sjalotten enkele takjes peterselie en koriander 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 dl witte wijn 1 dl gevogeltefond 2 eetlepels ol... bekijk recept »