704 recepten met winterpeen
1.5 kg aardappelen geschild 1 ui gesnipperd 1 winterpeen in halve plakjes 200 g tuinerwten 4 zalmfilets 2 sinaasappels gehalveerd 4 el olijfolie extra vierge 2 el basilicum in reepjes zout en peperVerwarm de oven voor tot 200°C. Kook de aardappelen ... bekijk recept »
1 ui 250 g winterpeen 1 stengel bleekselderij 2 el olijfolie 25 g boter 450 g mager rundergehakt 6 el runderbouillon (tablet) 800 g tomatenblokjes (blik) 1 el tomatenpuree 300 g spaghetti1. Verhit de olie met de boter in e... bekijk recept »
300 g spliterwten (pak 500 g) 2 schouderkarbonades (ca. 300 g) 100 g magere spekreepjes (duopak 250 g) ¼ knolselderij (geschild) 125 g winterpeen (in kleine stukjes) 1 prei (gewassen en in stukjes) 1 ui&... bekijk recept »
275 g meergranenrijst 200 g bimi 250 g winterpeen 1 rode ui 1 bosje radijs 4 el wokolie 300 g kipfilet 160 g Japanse teriyakisaus1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Snijd de bimi in stukjes van 3 cm. en de wint... bekijk recept »
800 g winterpeen 1 paksoi 2 tl sesamolie 1 el zonnebloemolie 2 el Japanse sojasaus (flesje 50 ml) 1 el sesamzaad1. Schrap de winterpeen en snijd in smalle reepjes van 5 cm lang. Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd in smalle r... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 winterpeen (in halve plakken) 2 stengels bleekselderij (fijngesneden) 100 g spitskool (in reepjes) 1 liter kippenbouillon (van tablet... bekijk recept »
½ brood (boule beurre) 100 g Parmezaanse kaas (in stukken) 1 pot 3 verse kruiden (voor bij vis (dille en basilicum en peterselie versafdeling)*) 1 knolselderij (geschild) 500 g winterpeen 3 rode uien (in partje... bekijk recept »
1 kg iets kruimige aardappelen 250 g winterpeen ½ rodekool 3 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 150 ml kraanwater 2 el rodewijnazijn 210 g vegaballetjes 150 ml magere melk 40 g selderij 100 g blanke rozijnen1. Schil d... bekijk recept »
2 tenen knoflook 2 rode uien 1 struik bleekselderij 400 g winterpeen 2 tl zout 700 g magere runderbraadlappen 3 el olijfolie 2 el bloem 2 takjes rozemarijn 600 ml bruin bier (flesje 300 ml) 150 g Cheddar Tophat 48 1 rol bla... bekijk recept »
300 g winterpeen 2 zoete uien 2 tenen knoflook 1 rode peper 3 el olijfolie 300 g volkoren penne 400 g tomatenblokjes 148 g zongedroogde tomaten in olie (pot à 295 g)1. Schil en snijd de wortel in kleine blokjes. Snipper de ui en sn... bekijk recept »