1000 recepten met wortel
1 grote wortel 1 paprika 1 bakje champignons 300 a 400 gr kipfilet 1 klein blikje stukjes ananas 1 zakje BabiPangang saus (Conimex) 1/2 zakje hot curry- Snij de kip in hapklare brokken en bestrooi met de hot curry. Snij de wortel, paprika, champignon... bekijk recept »
Voor 2 personen: 500 gr gemengd gehakt 1 klein doosje tomatenpuree 2 uien 1 doos gepelde tomaten in stukjes 1 wortel 200 gr champignons 2 teentjes knoflook 2 dl rode wijn 2,5 dl water peper & zout & muskaatnoot mespunt cayenepeper,1eetlepel o... bekijk recept »
4 kalfslapjes1 wortel100 g prinsessenboontjes1 eetlepel bieslook (fijngehakt)150 g salade-assortiment2 theelepels sherry-azijn100 g peultjes1 ui (rood)0.5 paprika's (rood)1 eetlepel kervel (fijngehakt)1 cl olijfolie (extra vierge)- De boontjes beetga... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 kalfslapjes 1 wortel 100 g prinsessenboontjes 1 eetlepel bieslook (fijngehakt) 150 g salade-assortiment 2 theelepels sherry-azijn 100 g peultjes 1 ui (rood) 0.5 paprika's (rood) 1 eetlepel kervel (fijngehakt) 1 cl olijfolie (extra ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 250 grab surimi krabvleesstukjes 4 eetlepels mayonaise 4 eetlepels ketchup 150 gram geraspte wortel 200 gram pannenkoekenmix 1/2 liter melk 1 ei 50 gram boter 50 gram veldslaMeng de surimi met de mayonaise, de ketchup en de geraspte ... bekijk recept »
40 g boter - 1 fijngesneden ui - 1 wortel, in plakjes - 1 stengel bleekselderij, in boogjes - 1 el tomatenpuree - 1 teentje knoflook, fijngesneden - 750 g verse rijpe tomaten, in stukken - 1 takje tijm - 1 takje marjolein - 3 peterseliestelen - 1 bla... bekijk recept »
8 tongfilets 1 dl droge witte wijn 2 1/2 dl visbouillon (tablet) 1 wortel, in stukken 1 ui, in stukken 2 takjes peterselie 1 laurierblad 150 gr garnalen 200 gr champignons, in dunne plakjes 1/8 liter slagroom 50 gr boterTongfilets oprollen ... bekijk recept »
- 4 hazenfilets (diepvries) - 2 eetl. boter - peper en zout Voor de saus: - 350 g ontpitte noordkrieken (bokaal) - 3 dl kriekbier - 1 wortel - 1 ui - 400 ml wildfond (bokaal) - 3 afgestreken eetl. bloem - 2 eetl. boter - 1,5 eetl. suiker - 1 takje ti... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 hazerug +/- 600gr of 240 gr per persoon 1 el vetstof 4 sjalotten 1 wortel 1 stukje prei 1 dl rode wijn 2 dl vetarme bouillon 2 el roze bessen op azijn (Poivre Rose) 1 kruidentuiltje (laurier en tijm)Bak de hazerug in de hete vetsto... bekijk recept »
voor 4 personen: 900 gr hertenfilet, 6 peertjes, 5 dl rode wijn, 100 gr suiker, 6 stronkjes witloof, 18 spruitjes, 1/2 knolselder, 1 dl room, 1 dl melk, 2 dl wildbouillon, 1 ui, 1 wortel, 1 lookteentje, 10 gr chocoladeSnijd de ui en wortel grof en kl... bekijk recept »